Uusi trendi: Morsian pukeutuu verkkareihin

Morsian, ota mallia näistä julkkiskaunottarista ja pukeudu häissäsi verryttelyasuun.


Häissä kannattaa ottaa rennosti eikä stressata turhan takia, mutta jotkut morsiamet vievät huolettoman asenteen jopa pukeutumiseen asti.


The Real Housewives of New York City -ohjelman Bethenny Frankel meni naimisiin poikaystävänsä Jason Hoppyn kanssa. Pari vietti häitä New Yorkin Four Seasons -hotellissa. Vihkiseremonian jälkeen morsian ilmestyi hotellista yllään valkoinen verryttelypuku, jonka takapuolelle oli kirjailtu sana "Morsian". Rennon lookin täydensi lyhyt huntu.

Morsiamen vaatimatonta asua ei kuitenkaan kannata kauhistella, sillä kävi ilmi, että pari piti oikean hääpuvun tarkoituksella salaisuutena myytyään kuvat yksinoikeudella OK!-lehdelle. Vihkiseremoniassa raskaana oleva Bethenny oli pukeutunut Amsalen pukuun.

Täydellinen asu polttareihin ja hääyöksi

Ellei morsian – ymmärrettävästi – tahdo pukeutua verryttelyasuun itse häihin, voi pehmoisen asun laittaa ylleen hääpäivän aamuna ennen morsiuspukuun sujahtamista. Verryttelypuvun voi vaihtaa ylleen taas hääyön kynnyksellä.

Hauska idea on hankkia morsiamelle ja muulle seurueelle varta vasten teetetyt ja nimikoidut asut polttari-iltaa varten. Julkkismorsianten, kuten Britney Spearsin, Jessica Simpsonin ja Tori Spellingin, häissä morsian oli saanut hänelle suunnitellun verryttelyasun.

Illemmalla Britney vaihtoi hääpuvun verkkareihin ennen kuin lähti juhlistamaan naimisiinmenoaan Sunset Bulevardin klubille. Myös morsiusneidot ja sulhaspojat olivat pukeutuneet verryttelyasuihin.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP

Lue myös:

    Uusimmat