Uusi superpari? Harry Stylesin, 26, ja Olivia Wilden, 36, ympärillä vellovat suhdehuhut

0:58
Uuden vuoden mielenkiintoisin rakkausjuttu? Harry Stylesin, 26, ja 36-vuotiaan näyttelijän ympärillä vellovat suhdehuhut

Harry Styles ja Olivia Wilde bongattiin käsi kädessä ystäviensä häistä. 

One Direction -yhtyeen laulaja Harry Styles, 26, ja näyttelijä Olivia Wilde, 36, ovat suhdehuhujen pyörteissä. Heidät nähtiin käsi kädessä ystävien häissä Kaliforniassa viime viikonloppuna.

– He näyttivät erittäin onnellisilta. He ovat treffanneet muutaman viikon ajan, lähde kertoo People-lehdelle. 

Kaksikko saatiin ikuistettua myös valokuviin. Wilde oli pukeutunut häihin upeaan kukkaleninkiin. Molemmilla oli kasvoissaan maskit. Page Six-lehti julkaisi häistä kuvia, joissa Wilde ja Styles pitävät toisiaan kädestä kiinni. 

Parin välien kerrotaan lämmenneen Wilden ohjaaman Don't worry Darling -elokuvan aikana, jossa Styles on miespääosassa.

Lähteiden mukaan kaksikko ystävystyi nopeasti. Ystävyys muuttui hetkessä romanttiseksi, kun he viettivät tiiviisti aikaa yhdessä kuvauspaikalla, kertoo sisäpiiri People-lehdelle. 

– Heidän kemiansa on hyvin ilmeinen, lähde kertoo. 

Wilde erosi pitkäaikaisesta puolisostaan Jason Sudeikisistä vuoden 2020 alussa. Heillä on kaksi lasta, 6-vuotias poika Otis ja tyttö Daisy, 4. Pari alkoi seurustella vuonna 2011 ja he menivät kihloihin vuonna 2012.  

Styles on yhdistetty romanttisessa mielessä aiemmin muun muassa Kendall Jenneriin,Taylor Swiftiin ja viimeisimpänä malli Camille Roween

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja