Uusi pettämissivusto kiinnostaa suomalaisia: Satojatuhansia kävijöitä!

Parisuhteen ulkopuolisia suhteita etsiville tarkoitettu deittisivusto Ashley Madison on herättänyt suomalaisten kiinnostuksen. Vastikään suomeksi avatulla sivustolla on viimeisen kuukauden aikana käynyt jo satojatuhansia suomalaisia.

Alkuviikosta suomeksi avattu kansainvälinen varatuille tarkoitettu deittisivusto Ashley Madison on kerännyt jo miltei 250 000 suomalaiskävijää.

– Suomi on ainutlaatuinen kulttuuri, jota on vaikea verrata muihin. Lanseerauksemme alkuvaiheet kuitenkin osoittavat kiistatta, että kielletty hedelmä todella kiinnostaa suomalaisia, sivuston perustaja Noel Biderman toteaa.

Palveluun tavoitellaan seuraavan kahden vuoden aikana peräti 200 000 suomalaiskäyttäjää. Bidermanilla on vahva usko siihen, että nimenomaan Suomessa sivustolle on kysyntää.

– Olen varma, että tulevaisuudessa palvelullamme on yli miljoona pohjoismaalaista käyttäjää. Suomi toimii tässä hyvänä portinavaajana, Biderman maalailee.

Ennen kuin palvelu avattiin suomeksi, oli sivustolle kirjautunut jo yli 10 000 suomalaista. Tarkkaa tietoa siitä, kuinka monta käyttäjää sivustolle on suomenkiellisen version jälkeen tullut, ei ole.

Lue myös:

AVA

Lähde: Deski

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja