Uusi pettämissivusto rantautuu Suomeen

Kohua aihetuttanut Victoria Milan -pettäjäsivusto saa kilpailijan. Maailmalla valtaisan suosion saanut varattujen seuranhakuun tarkoitettu sivusto Ashley Madison on syyskuusta alkaen saatavilla myös suomeksi.

Aitona ja alkuperäisenä varattujen deittisivustona itseään mainostava AshleyMadison.com avaa suomenkieliset sivunsa syyskuussa. Varatuille ja syrjähyppyjä etsiville tarkoitettu seuranhakusivusto on maailmalla Facebookin jälkeen nopeimmin suosiotaan kasvattava verkkosivusto. Ashley Madison palkkasi Suomen maajohtajakseen kilpailijansa Victoria Milanin Suomen toimintoja aiemmin johtaneen Timo Uusi-Kerttulan.

– Vaikka Victoria Milanin rakentaminen on ollut erittäin mielenkiintoinen projekti, elämässä täytyy kuitenkin mennä eteenpäin. Lisäksi koen, että Victoria Milan on huono kopio alkuperäisestä Ashley Madisonin palvelusta, joka on toiminut alalla jo kymmenen vuotta menestyksekkäästi, Uusi-Kerttula kertoo lähtönsä taustoista.

Palvelulla jo yli 10000 suomalaiskäyttäjää

Täysin tuntematon palvelu Ashley Madison ei kuitenkaan tähän mennessäkään suomalaisille ole ollut. Tällä hetkellä palveluun on jo kirjautunut yli 10 000 suomalaista, vaikka palvelu onkin tähän saakka ollut käytettävissä vain englannin kielellä. Palveluun tehtiin viime vuonna Suomesta käsin noin 278 000 vierailua.

Mikä sitten saa suomalaiset pettämään?

– Suomalaiset ovat kansaa, joka ei liittojensa ongelmista ulkopuolisille puhu. Tästä aiheutuu suhteisiin jännitteitä, jotka purkautuvat siihen, että etsitään salasuhteita. Olemme arvioineet että jopa 50 - 70 prosentissa avioliitoista on ollut jonkinlaista pettämistä. Ihmiset haluavat elämäänsä kuitenkin turvallisuutta ja palveluamme on helppo käyttää vaikka ulkomaanmatkoilla, sillä järjestelmässämme on maailmanlaajuisesti jo yli 14 miljoonaa jäsentä, enemmän kuin kenelläkään kilpailijallamme, Uusi-Kerttula sanoo.

Ashley Madison haluaa Suomen ja Skandinavian markkinajohtajaksi ja päästäkseen siihen he tavoittelevat Suomeen 200 000 jäsentä muutaman vuoden kuluessa.

Pettäjäprofeetta saapuu Suomeen

Ashley Madisonin johtaja ja pettäjäprofeettana mainetta niittänyt Noel Biderman tulee Suomeen sivuston avauksen yhteydessä syyskuussa. Biderman on aiemmin toiminut urheilijoiden agenttina, mutta on myöhemmin tullut tunnetuksi kirjastaan ’Cheaters Prosper’, jossa hän esittää, kuinka syrjähypyt voivat pelastaa tämän ajan avioliitot. Hän on myös tunnettu internetin vihatuimpana miehenä. Hän on keksinyt konseptin varattujen deittisivustoista ja perustanut Ashley Madisonin vuonna 2002.

Deski

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat