Uusi Nokia-puhelin oli heti hitti Intiassa: Varasto myytiin loppuun vain kolmessa minuutissa

HMD Globalin Intian markkinoille suunnattu Nokia -uutuusmalli loppui varastosta vain kolmessa minuutissa, uutisoi India Today.

Mikä saa ihmiset jonottamaan tunteja uutuuspuhelimia? Katso vastauksia yllä olevalta videolta!

Uuden Nokia 6.1. Plus -mallin myynti aloitettiin Intiassa torstaina Nokian nettikaupassa sekä elektroniikkamyyjä Flipkartilla. Vain kolmessa minuutissa puhelimet oli myyty loppuun Flipkartin varastosta.

Flipkartin mukaan Nokia 6.1. Plus -puhelimia myytiin jopa 150 kappaletta sekunnissa. Karkean arvion mukaan puhelimia olisi ollut myynnissä siis pelkästään Flipkartilla 27 000 kappaletta.

HMD:n Nokia-puhelimet ovat aiemminkin keränneet suurta suosiota Aasiassa. India Todayn mukaan vastaavanlainen reaktio nähtiin myös Kiinassa, kun Nokian X6 -puhelimen myynti aloitettiin ja sen ensimmäinen erä myytiin loppuun sekunneissa.

Myös viime vuonna Intiassa myytiin Nokia 6 -älypuhelinta sen tultua myyntiin jopa kymmeniä tuhansia alle 30 sekunnissa. HMD Global nousi myös tänä vuonna peruspuhelimillaan maailman markkinakakkoseksi ja suurimmat peruspuhelinten markkinat löytyvätkin juuri Intiasta.

Katso Intian markkinoille suunnatun Nokia 6.1 -puhelimen esittely alla olevalta videolta:


Lähde: India Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja