Uusi lahko suosii lukua 666 ja ennustaa Vatikaanin tuhoa

"Vatikaanilla on jäljellä enää 840 päivää. Heinäkuussa 2012 "enkelit" aiheuttavat "räjähdyksen" katolisen kirkon päämajassa. Tämän jälkeen "herroiksi" nousevat Antikristuksen seuraajat", näin ennustaa uusi kristittynä itseään pitävä lahko.

Lahkon julistamalla Antikristuksella on myös nimi ja kasvot. Hän on José Luis de Jesús Miranda, entinen heroisti Puerto Ricosta.

Elpais.es-verkkosivuston mukaan lahkolaispappi on kastanut itsensä uudelleen nimellä "Jesucristo Hombre" eli suoraan käännettynä "Jeesus Kristus Mies". Lahkolaset kutsuvat Mirandaa myös nimellä Kuninkaiden kuningas ja Herrojen herra, ja he pitävät häntä Jeesuksen toisena reinkarnaationa.

Mirandan perustamalla uskonlahkolla on jo 100 000 seuraajaa 26 maassa. Eniten uskovaisia on Latinalaisessa Amerikassa ja Miamissa Yhdysvalloissa.

Uskonharjoittajien suosittuja symboleja ovat pedon merkkinä yleisesti tunnettu numerosarja 666 sekä kirjainyhdistelmä SSS, joka tulee sanoista Siempre Salvo Siempre (aina turvassa aina). Lahkolaisten keskuudessa numero 666 ei kuitenkaan viittaa paholaiseen vaan menestykseen ja hyvinvointiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat