Mainos

Uusi kännykkä: Nokia 7110 markkinoille keväällä

Nokia lanseeraa huhti-kesäkuussa uuden 7110-matkapuhelimen. GSM 900 ja -1800 -verkoissa toimiva kännykkä esiteltiin tänään Ranskan Cannesissa.

Nokia 7110 on niin sanottu mediapuhelin, jonka avulla Internet-palvelujen käyttö sujuu helposti ja vaivattomasti, kerrotaan Nokian tiedotteessa. Yhtiö esittelee myöhemmin tänä vuonna vastaavat tuotteet TDMA- ja GSM 1900 -standardeihin.

Nokia Mobile Phonesin Euroopan ja Afrikan toiminnoista vastaavan johtajan Anssi Vanjoen mukaan Nokia 7110:n näyttö on lähes 80 prosenttia suurempi kuin Nokia 6110:n, vaikka muuten uusi puhelin on kooltaan pienempi. Puhelimen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tekstin lukemisen ja kirjoittamisen helppouteen. Ennakoivassa tekstinsyötössä puhelin vertaa koko ajan käyttäjän näppäilemiä kirjaimia ja ehdottaa todennäköisintä sanaa.

Samalla Nokia 7110 on yhtiön ensimmäinen puhelin, jolla voi kirjoittaa viestejä kiinaksi. Puhelin painaa 141 grammaa. Hyvissä olosuhteissa sen valmiusaika voi nousta 260 tuntiin ja puheaika 4,5 tuntiin.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.