Uusi iPhone XS Max maksaa enemmän kuin osa Maceista – näin Applen toimitusjohtaja perustelee korkeaa hintaa

1:58

Applen toimitusjohtaja Tim Cook perusteli uuden, todella kalliin iPhone-mallin hintaa sillä, ettei laitteita ole halpa valmistaa ja että puhelimet korvaavat jo lähes kaikki muut laitteet, kertovat Daily Mail ja CNBC.

VIDEO: Näin voit säästää iPhonen akkua!

Viime viikolla Apple julkaisi uudet lippulaivapuhelimensa. Jo ennakkoon pohdittiin, kuinka korkealle Apple aikoo vielä nostaa uusimpien puhelinmallien hintoja viime vuonna reilun tonnin rajan ylittäneen iPhone X:n jälkeen.

Kallein nyt ilmestyneistä puhelimista on iPhone XS Max, joka maksaa suurimmalla muistilla eli 512 gigatavulla lähes 1 700 euroa.

Se on enemmän kuin jotkin Mac-tietokoneet.

"Se on korvannut kaikki nämä eri laitteet"

Good Morning America -ohjelmassa vieraillut Applen toimitusjohtaja Tim Cook puolusti yhtiön toistaiseksi kaikista kalleinta puhelinta.

– Puhelin on korvannut digitaalisen kameran. Et tarvitse sellaista erikseen enää. Se on korvannut videokamerasi. Se on korvannut musiikkisoittimesi. Se on korvannut kaikki nämä eri laitteet, Cook sanoi.

– Joten otaksuttavasti se tuote on todella tärkeä. Ja olemme huomanneet, että ihmiset haluavat saada kaikista innovatiivisimman tuotteen, joka on saatavilla, ja sitä ei ole halpaa tehdä.

"Haluamme tehdä iPhonen kaikille"

Cookin mukaan iPhone XS Max onkin kaikista edistynein Applen puhelin.

Cook myös lisäsi, että useiden teleoperattoreiden kanssa voi tehdä maksusuunnitelman, ja esimerkiksi iPhone XS Maxinkin voi saada hankittua vain 30 dollarin kuukausihintaan.

– Haluamme tehdä iPhonen kaikille. Se on aina ollut tavoitteemme, Cook myös lisäsi.

Lähteet: Daily Mail, CNBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja