Uusi hiustrendi: Muhkea Elsa-letti muistuttaa satuprinsessoista

Tämän hetkinen hiustrendi suosii sotkuisia ja rentoja juhlakampauksia, joita ei tarvitse silotella tip top -kuntoon. Yksi trendikkäimmistä hiuslookeista kumpuaa animaatiomaailmasta: talvinen "Elsa-letti" sopii loistavasti myös kevään juhliin!

Animaatio-elokuva Frozen – huurteinen seikkailu on osunnut ja uponnut sekä lasten että aikuisten sydämiin. Mutta olisitko uskonut, että yksi suosituimmista kampauksista saisi inspiraationsa juurikin lastenpiirretystä?

Elokuvassa seikkaileva jäätävän kaunis ja katala Elsa-hahmo on nimittäin synnyttänyt uuden hiustrendin nimeltä "Elsa braid" eli vapaasti suomennettuna Elsa-letti.

Elsa-letti on löysä ranskalainen letti, jota voi huoletta pörröttää ja pöyhentää. Aloita hiusten tuupeeraaminen harjalla ja lisää hiuspuuteria saadaksesi tuuheat hiukset. Voit kiinnittää pinnillä ylähiukset kiinni saadaksesi pörheän hiuspäällyksen.

Aloita löysän ranskalaisen letin tekeminen keskiosasta: kun pääset kaulan kohdalle, letitä loput hiuksista normaalisti. Tärkeintä lookissa on, että letin häntä kääntyy toiselle olkapäälle. Halutessasi voit myös vetää otsatukan vauvahiuksia romanttisesti eteen.

Esimerkkimalleja lettikampauksista

Kaipaatko inspiraatiota? Näin teet rusettikampauksen!

Lue myös:

    Uusimmat