Mainos

Uusi halpa Nokia 2 -älypuhelin esitellään todennäköisesti tiistaina – teknisille tiedoille vahvistus

Nokia-puhelimia kehittävän ja myyvän HMD Globalin odotetaan julkistavan tiistaina 31. lokakuuta Intiassa järjestettävässä tilaisuudessa ainakin uuden budjettiluokan Nokia 2 -älypuhelimen. Siitä tulee toistaiseksi edullisin uusi Nokia-älypuhelin noin 100 euron hinnallaan.

Nokia 2 on jo aiemmin nähty laadukkaissa vuotaneissa lehdistökuvissa, minkä lisäksi nyt myös puhelimen aiemmin arvaillut ja raportoidut tekniset ominaisuudet ovat saaneet vahvistusta AnTuTu-suorituskykytestisovelluksen kautta. Asiasta kertoi ensimmäisenä SpecsPrice-sivusto.

Nokia 2:ssa odotetaan olevan nyt AnTuTu-paljastuksen myötä seuraavat tekniset ominaisuudet:

 • Android 7.1.1 -käyttöjärjestelmäversio
 • Vajaan 5 tuuman näyttö, jossa on 1280×720 pikseliä
 • 8 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamera
 • Qualcommin Snapdragon 212 -järjestelmäpiiri
 • 1 gigatavu RAM-muistia
 • 8 gigatavua sisäistä tallennusmuistia (ja todennäköisesti microSD-muistikorttipaikka)

Android-navigaatiopainikkeet löytyvät puhelimesta näytön alareunasta, kun aiemmissa Nokia 3:ssa, Nokia 5:ssä, Nokia 6:ssa ja Nokia 8:ssa painikkeet olivat vielä erikseen näytön alapuolella. Jo Kiinan markkinoille viimeisimpänä julkistetussa Nokia 7:ssä navigaatiopainikkeet ovat myös jo näytöllä. Sormenjälkilukijaa Nokia 2:ssa ei ole.

Aiemmin yhdysvaltalaisviranomaisen FCC:n testitiedot kertoivat Nokia 2:n olevan myös varustettu 4 000 milliampeeritunnin akulla. Suurikapasiteettinen akku vaikuttaa olevan puhelimen ominaisuuksien erikoisuus ja kohokohta, mikäli tiedot pitävät paikkansa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.