Uusi Diana-patsas sai ristiriitaisen vastaanoton: "Mitä hänellä on oikein päällään?"

1:27
Näin Diana-patsaan julkistus eteni.

Dianan patsas jakaa mielipiteitä.

Prinssi Williamja prinssi Harry saattoivat eilen päätökseen vuonna 2017 alkaneen projektinsa, kun heidän äitinsä prinsessa Dianan  kunniaksi julkaistiin patsas.

Patsaan ulkonäkö on luonnollisesti herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Osa ylistää patsasta, kun osan mielestä se ei näytä alkuunkaan Dianalta.

– Mahtava, tiesin että patsas esittää Dianaa lasten kanssa, kirjoitti eräs. 

– Mielestäni se on upea. Rakastan sitä, että patsaasta tehtiin iso ja että Diana kuvataan kolmen lapsen kanssa. Se näyttää upealta taiteelta, ylistää toinen.

Patsas on kuitenkin saanut osakseen myös kritiikkiä. 

– Voin olla ensimmäinen, joka tästä sanoo. Olen pettynyt patsaaseen. Se ei näytä lainkaan Dianalta, ja mitä hänellä on edes päällään? kyseenalaistaa eräs.

– Patsas näyttää hieman Theresa Maylta, sanoo yksi.

Diana menehtyi traagisessa auto-onnettomuudessa Pariisissa 31. elokuuta vuonna 1997. Hän olisi täyttänyt 60 vuotta. Dianan patsas paljastettiin eilen Lontoossa Kensingtonin palatsilla. Tilaisuus oli pienimuotoisempi koronatilanteen takia.

Huomio kiinnittyi etukäteen erityisesti Williamin ja Harryn kohtaamiseen, sillä veljesten välien kerrotaan olevan hyvin kireät. Tilaisuudessa kaksikko jutteli keskenään kuitenkin ulkopuolisen silmin nähden rennoin mielin.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja