Uusi Barcelona-käskijä varmistumassa tiistaina – Hollannin maajoukkueen päävalmentaja palaa Kataloniaan?

Mestarien liigan puolivälierässä Bayern Münchenin nylkemäksi joutunut Barcelona on erottamassa seitsemän kuukautta seuraa valmentaneen Quique Setienin. Uudeksi päävalmentajaksi on espanjalaismedian mukaan nousemassa Hollannin maajoukkueen nykyinen päävalmentaja Ronald Koeman.

Mundo Deportivo ja arvostettu jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano kertovat Barcelonan tiedottavan virallisesti Koemanin nimityksestä tämän viikon aikana - mahdollisesti jo tiistaina.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Koeman edusti Barcelonaa pelaajana vuosina 1989-1995 ja toimi seurassa apuvalmentaja kaudella 1998-1999. Ennen nimittämistä Barcelonan on ratkaistava ongelma Koemanin nykyiseen työsopimukseen liittyen, joka pitää hänet Hollannin päävalmentajana vuoden 2022 loppuun.

Katalonialaisten kärkikandidaatti uudeksi päävalmentajaksi oli jo ennen Setieniä Tottenhamin Valioliigan kärkitaisteluun nostanut Mauricio Pochettino. Marcan mukaan seuran hallitus torjui kuitenkin ehdotuksen argentiinalaisesta.

Barcelonan kannattajia hiertää sekä Pochettinon tausta Espanyolin entisenä pelaajana ja päävalmentajana että tämän taannoiset kommentit, joiden mukaan hän olisi mieluummin maanviljelijä Argentiinassa kuin Barcelonan päävalmentaja.

Lue myös:

    Uusimmat