Uuno Turhapurona Putouksessa loistanut Antti Tuomas Heikkinen on epävarma roolin uusimisesta: "Se ei pääsisi enää samalle tasolle"

2:13
Katso videolta, kun Putouksen Sarjapudottaja-osiossa Uuno Turhapuro kohtaa Game of Thrones-sarjan.

Putouksessa viime lauantaina Uuno Turhapuroksi muuntunut Heikkinen on saanut roolisuorituksestaan paljon positiivista palautetta.

Putous-tähti Antti Tuomas Heikkisen omassa kaveripiirissä on imitoitu paljonkin Vesa-Matti Loiria. Uunot kuuluivat myös Heikkisen lapsuuteen.

– Kun olin pieni, meidän perheessä käytiin suurin piirtein kerran vuodessa elokuvissa. Vaihtoehtoina oli Uuno tai Vääpeli Körmy.

Heikkinen ei kuitenkaan tiedä vielä tullaanko Turhapuro-imitaatiota näkemään enää Putouksessa. Ensimmäisessä kerrassa oli mukana yllätysmomentti, jota ei enää Heikkisen mukaan jatkossa ole. Se on yksi syistä, jonka takia Heikkinen ei välttämättä halua enää palata ohjelmassa Uuno Turhapuron kenkiin.

– Vaikka tekisin mitä vaan Uunona seuraavaksi, se ei pääsisi enää samalle tasolle, Heikkinen toteaa.

Heikkinen ei ole saanut palautetta Loirilta, eikä siihen myöskään usko.

– Luulen, että Loiri on nähnyt elämänsä aikana jo aika monta Uuno-imitaatiota. Häntä se tuskin hirveästi hetkauttaa, näyttelijä kertoo hymyillen.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja