Uudestisyntynyt Massa keräsi kehuja

Ferrari-talli kutsui Felipe Massaa uudestisyntyneeksi Monacon GP:n jälkeisessä tiedotteessaan.

Vaisun alkukauden kokenut Massa ajoi Monacossa kuudenneksi 6,1 sekunnin erolla kärkeen. Tallipäällikkö Stefano Domenicali kuvaili Massan ajosuoritusta erinomaiseksi ja hyökkääväksi.

- Olen erityisen iloinen Felipen puolesta. Hän tarvitsi myönteisen tuloksen. Olen varma, että tämä viikonloppu edustaa uutta alkua hänen kaudelleen, Domenicali sanoi.

Tekninen johtaja Pat Fry kiitteli niin ikään Massaa sekä tietysti myös Fernando Alonsoa, joka sijoittui kolmanneksi.

- Fernando ja Felipe ajoivat molemmat ilman pienintäkään virhettä, ja samoin toimi myös miehistömme varikkopysähdyksillä.

Massa oli itsekin mielissään parantuneesta vireestään, vaikkei kuudes sija varsinaisesti tyydyttänytkään.

- Kuljettaja haluaa aina tehdä maksimin, joten en voi olla riemuissani kuudennesta sijasta, mutta nämä ovat kuitenkin tärkeitä pisteitä. Minä todella toivon, että minun kauteni on nyt kääntynyt ympäri ja pystyn tästä eteenpäin aina taistelemaan kärkisijoista, kuten Monacossa, Massa sanoi.

Massa ei osannut sanoa, mistä vauhdin kohentuminen tarkalleen ottaen johtui.

- Minulla oli hyvä tunne autosta heti torstain harjoitusten alusta lähtien. Oli paljon helpompi ajaa kuin aiemmissa kisoissa. Ehkä se johtuu radan luonteesta tai säädöistä. Meidän täytyy analysoida tarkasti kaikki, jotta näemme, mitä voimme oppia tästä viikonlopusta.

Lue myös:

    Uusimmat