Uuden tatuoinnin ottanut mies ei noudattanut uintikieltoa – kuoli kaksi viikkoa myöhemmin

Tatuoinnin ottanut mies kuoli merivedestä saadun bakteerin aiheuttamaan verenmyrkytykseen. 

Kolmekymppinen mies ei noudattanut suosituksia, vaan ui Meksikonlahdella vain viisi päivää uuden tatuoinnin ottamisen jälkeen. Uintireissu kostautui pahemman kerran, kun veden bakteerit pääsivät miehen oikeaa pohjetta koristaneen tatuoinnin kautta verenkiertoon aiheuttaen hänelle verenmyrkytyksen.

Yleinen suositus on, että avovesiä tulisi välttää vähintään kaksi viikkoa uuden tatuoinnin ottamisen jälkeen.

Maksakirroosi altisti tartunnalle

British Medical Journal Case -raportin mukaan miehen oireet alkoivat kuumeilulla ja tatuointia ympäröivällä punoituksella. Jalan muututtua violetiksi mies hakeutui sairaalaan, jossa lääkärit päättelivät miehen kärsivän vibrio vulnificus -bakteeritartunnasta. Mies sairasti myös runsaasta juomisesta johtuvaa maksakirroosia, mikä oli tehnyt hänet alttiimmaksi bakteeritartunnalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vain vuorokausi sairaalaan tulon jälkeen miehen elintoiminnot romahtivat ja hänet kytkettiin elämää ylläpitävään koneeseen. Septisen shokin seurauksena infektio alkoi tuhota immuunijärjestelmää, ja miehen keho alkoi hyökätä sen omia elimiään vastaan.

Kaksi viikkoa myöhemmin mies osoitti paranemisen merkkejä, mutta lopulta hän menehtyi traagisesti septisestä shokista seuranneeseen munuaisten sammumiseen. 

Miehen tarina muistuttaa karmivalla tavalla siitä, miksi tatuoijien antamia ohjeita tulisi noudattaa.

Lähde: Dailymail 

***


Lue myös:

    Uusimmat