Uudella Putous-tähdellä monia kykyjä – myös sarjakuvapiirtäjä

Putous-tähti Ville Tiihonen valitsi näyttelijänuran vasta työskenneltyään ensin graafikkona.

Putouksessä syksyllä nähtävä Ville Tiihonen on tullut monille teatterikävijöille tutuksi suositun Stella Polaris -improvisaatioteatterin riveistä. 

Tiihonen tulee nousemaan Stella Polariksen lavalle muutaman kerran myös Putouksen ollessa käynnissä, vaikka suurimman ajan syksystä vievätkin lauantai-iltojen suorat lähetykset ja niihin valmistautuminen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun joku onnistuu yhdistämään molemmat pestit, sillä Stella Polariksessa Tiihosen rinnalla näyttelee Putouksessa monta kautta viihdyttänyt Jussi Vatanen.

Suositulla teatterilla ei ole ollut katsojista pulaa, mutta Vatasen tähdittämien näytösten aikaan supattelua on ilmassa tavallista enemmän.

– Kyllähän siellä aina huomaa tiettyä kuhinaa yleisössä etenkin nuorten katsojien keskuudessa, jos Jussi on paikalla, Tiihonen kertoo.

Tiihonen itse päätyi näyttelijäksi viitisentoista vuotta sitten työskenneltyään ensin pitkään graafikkona. 

– Viihdyn ihmisten kanssa ja se jatkuva yksinään istuskelu alkoi kyllästyttää. Tuntui siltä että energiaa alkaa patoutua ja se piti päästä kanavoimaan jonnekin! Pienenä minulla ei ollut mitään ambitioita näyttelemistä kohtaan, joten alanvaihto tuli pienenä yllätyksenä itsellenikin. Se valinta on varmaan eniten määritellyt minua myös ihmisenä.

Mies ei kuitenkaan ole kokonaan hylännyt toista ammattiaan, sillä muiden töidensä ohessa hän suunnittelee edelleen esimerkiksi kirjojen kansia. Myös miehen omat sarjakuvapiirrokset ovat päätyneet kansien väliin.

– Kirjoja on julkaistu kolme, ja lisääkin on ehkä joskus tulossa, mies paljastaa.

Ensimmäisessä videopäiväkirjassaan Tiihonen tunnusti, miten tuli päätyneeksi Putous-ohjelman tähdeksi. Katso video artikkelin yläpuolelta!

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 11.10. kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat