Uskotko tuonpuoleiseen? Osallistu kyselyyn ja voita!

Yhdysvaltalainen neurokirurgi Eben Alexander on kohahduttanut maailmaa kirjallaan Totuus taivaasta, jossa tiedemies kertoo maailmankäsityksensä muuttaneesta kuolemanrajakokemukestaan. Oletko sinä kokenut vastaavaa?

Kirkasta valoa, autuasta oloa ja säteilevää rakkautta: kuolemanrajakokemuksista kerrotaan ympäri maailmaa ja tarinoissa toistuvat usein samat teemat. Neurokirurgi Eben Alexander ei uskonut kertomuksia, kunnes oma kuolemanrajakokemus muutti hänen mielensä. Nyt Alexander on vakuuttunut, että kuolema ei tarkoitakaan tietoisuuden loppua, että jälleensyntyminen on todellista ja että edesmenneiden sielut eivät nekään katoa, vaan niihin voi saada yhteyden.

Mitä mieltä sinä olet Alexanderin kokemasta? Oletko itse tai joku tuttavasi kokenut vastaavaa? Entä uskotko sinä eläneesi aiempia elämiä, tai oletko saanut viestejä tuonpuoleisesta?

Kerro kokemuksesi ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Eben Alexanderin teoksen Totuus taivaasta (WSOY). Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kolme kirjaa (arvo noin 22 euroa). Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 22.9. asti.

Vastauksia voidaan julkaista nimettömänä Studio55.fi-sivustolla.

Lue myös:

    Uusimmat