Uskomattomat tarinat: Näin vaarallista seksi voi olla

Seksiä harrastaessa kannattaa varoa muutakin kuin sukupuolitauteja. Lue uskomattomat tarinat maailmalta.

Frisky kokosi yhteen kaikkien aikojen ällistyttävimmät seksivammat.

– Vahingoittunut penis kuulostaa tavattoman kivuliaalta ja sitä se varmasti onkin. Huvittavaa asiasta tekee sen sijaan Marylandin yliopiston tekemä tutkimus, jonka mukaan 50 prosenttia peniksensä loukanneista miehistä saa vammansa avioliiton ulkopuolisessa suhteessa.

– Suuteleminen voi olla vaarallista. Kiinalainen nainen menetti kuulonsa, kun poikaystävä suuteli häntä niin kiihkeästi korvan alueelta, että osui naisen tärykalvoon.

– Uusiseelantilainen nainen joutui sairaalaan halvaantuneen kätensä takia. Lääkärit saivat pian selville, että nainen oli saanut aivohalvauksen, kun hänen kumppaninsa oli tehnyt hänelle fritsun kaulaan. Mauttomuutensa lisäksi fritsut ovat siis myös vaarallisia.

– Pitkään jatkuneelle kuumeelle ja yskälle löytyi Intiassa erikoinen selitys, kun lääkärit huomasivat kondomin naisen keuhkoissa. Kumi oli joutunut väärään paikkaan intohimoisen suuseksin aikana.

– Pariskunta sai Marylandissa oikean älynväläyksen kehittämällä oman seksilelunsa, joka rakennettiin dildosta ja sähkösahasta. Seksileikin jälkeen naisen tie vei suoraan sairaalaan.

– Vieraiden esineiden työntäminen anaaliin ei ole ikinä suositeltavaa. Kroatialainen mies teki näin hehkulampun kanssa. Lamppu räjähti siellä missä aurinko ei paista ja mies oli vähällä menehtyä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: frisky.com

Kuva: Shutterstock, Johan Gerber

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja