Uskomaton taisto tallentui valvontakameraan: Viidakkoveitsimies yritti ryöstää pubin, sitten kanta-asiakas päästi sisäisen supersankarinsa valloilleen

Huima valvontakameravideo: pubin kanta-asiakas taisteli viidakkoveitsellä varustautunutta varasta vastaan tuolilla ja ruukkukasvilla 1:09
Viidakkoveitsimiehen ja pubin kanta-asiakkaan uskomaton taisto tallentui valvontakameraan.

Australialaisen pubin valvontakameraan tallentui hurja taistelu murtovarkaan ja asiakkaan välillä.

Pubin kanta-asiakkaaksi tituleerattu mies oli pelaamassa rahapelejä, kun paikalle ilmaantui naamioitunut mies aikeenaan ryöstää rahaa. Varas oli varustautunut viidakkoveitsellä.

Mies uhkailee tiskillä olevaa työntekijää ja kävelee edestakaisin. Samalla kanta-asiakas lähestyy pelikoneiden luota ja asettuu varasta vastaan.

Vaarallisen näköinen taistelu alkaa, kun asiakas varustautuu niin baarijakkaralla kuin ruukkukasvilla viidakkoveitsimiestä vastaan.

Asiakkaan liikkeet ovat varkaalle kuitenkin liikaa, ja tämä juoksee lopulta pakoon asiakkaan juostessa perään tuoli kädessään.

Poliisi suosittelee palkitsemista

Asiakasta tituleerataan sankariksi. Myös paikallinen poliisi ilmoitti, että vaikka vastaavaan toimintaan ei kansalaisia kannusteta, tulisi mies palkita rohkeudestaan.

Kukaan ei loukkaantunut tapauksessa.

Lue myös:

    Uusimmat