Uskomaton ottelukierros! Norja ja Ruotsi tarjosivat huippujännittävän trillerin EM-karsinnoissa – Sveitsi suli totaalisesti Tanskan käsittelyssä

Norja ja Ruotsi tasasivat pisteet 3-3-lukemin huikean jännitysnäytelmän päätteeksi jalkapallon EM-karsinnoissa. Myös Sveitsissä nähtiin huima kamppailu.

Norja karkasi ottelussa jo 2-0-johtoon, mutta Ruotsi ei antanut periksi. Vierailijat nousivat ensin tasoihin 86. peliminuutilla, kun Robin Quaisonin laukaus vaihtoi suuntaa Norjan Havard Nordtveitista.

90+1 minuuttia kellossa ja Quaison oli jälleen pahanteossa. Viktor Claessonin painava keskitys kimposi onnekkaasti Quaisonin reidestä verkkoon ja ruotsalaisjuhlat olivat miltei valmiit.

Norja kuitenkin räjäytti kotiyleisönsä riemuun viimeisellä mahdollisella hetkellä, kun Ola Kamara puski isännät tasoihin lisäajan seitsemännellä minuutilla. Osuma syntyi kirjaimellisesti viimeisellä sekunnilla, sillä ottelu päättyi välittömästi osuman jälkeen.

Sveitsiltä karmaiseva sulaminen

Myös Sveitsissä nähtiin upea jalkapallo-ottelu, kun Sveitsi ja Tanska pelasivat 3-3-tasapelin.

Ottelu näytti jo ratkenneen 76. peliminuutilla, kun Breel Embolo siirsi Sveitsin jo 3-0-johtoon. Tanska ei kuitenkaan lannistunut, vaan järjesti todellisen loppunäytöksen kotiyleisön kauhuksi.

Mathias Jörgensen käynnisti Tanskan kirin 84. peliminuutilla. Christian Gytkjär laukoi pelivälineen verkkoon vain neljä minuuttia myöhemmin. Uskomaton loppukiri huipentui lopulta lisäajalla, kun Henrik Dalsgaard toi vierailijat tasoihin.

Lue myös:

    Uusimmat