Uskoisitko häntä 72-vuotiaaksi? Yhdysvaltojen Unelmien poikamies -kaudella etsitään varttuneempaa rakkautta

Unelmien poikamies -ohjelmassa etsitään varttuneempaa rakkautta.

Yhdysvalloissa starttaa uusi, erilainen Unelmien poikamies -kausi, kertoo muun muassa People.

Supersuositun ohjelman aiemmilla kausilla rakkautta ovat etsineet usein keski-ikäiset sinkut. Tuleva kausi yllättää, sillä tällä kertaa rakkautta hakee Indianasta kotoisin oleva 72-vuotias Gerry Turner.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä!

Turner on eläköitynyt ravintoloitsija ja hänellä on kaksi tytärtä. Golfia harrastavaa Turneria tavoittelee 20 upeaa naista, jotka kaikki ovat yli 60-vuotiaita. Turner oli pitkään naimisissa, mutta hänen vaimonsa menehtyi vuonna 2017.

Taannoin mies vieraili Good Morning America -ohjelmassa kertomassa, miksi hän on valmis löytämään uuden ihmisen elämäänsä.

– Jouduin miettimään, olisiko tämä vaimoni mielestä oikein. Sanoimme aina toisillemme, että kun toinen meistä kuolee, niin haluamme, että toinen on onnellinen. Hän on tuolla ylhäällä kannustamassa minua, Turner totesi.

Turner kertoi, että hänen tyttärensä ilmoittivat hänet ohjelmaan. Hän sanoi ohjelman haastattelussa, että ei löydä samanlaista rakkautta kuin hänellä oli vaimonsa kanssa, eikä odotakaan sellaista.

– Se mitä haen 70-vuotiaana on erilaista kuin se mitä etsin lukio- ja opiskeluaikoina, Turner totesi.

Turner vitsaili ohjelman juontajille, millainen olisi hänen unelmiensa treffikumppani ja päätyi nimeämään tunnetun 78-vuotiaan brittinäyttelijä Helen Mirrenin.

– Parhaassa tapauksessa saan tietää, että Helen Mirren on sinkku ja hän on iloinen päästessään mukaan Unelmien poikamies -ohjelmaan, Turner nauroi.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä!

 

Lue myös:

    Uusimmat