Uskoisitko, että tämä komea Hollywood-legenda on 69-vuotias!

Harrison Ford täytti tänään, 13. heinäkuuta, 69 vuotta. Uskoisitko sinä tämä komistuksen olevan jo sen ikäinen, katso kuvat!

Hollywood-legensa Harrison Ford täytti 13. heinäkuuta 69 vuotta. Näyttelijä on luonut upean uran ja esittänyt eräitä valkokankaan unohtumattomimpia hahmoja.

Ford nousi tähteyteen esittäessään Han Soloa alkuperäisessä Tähtien Sota -trilogiassa. Komistus tunnetaan myös elokuvien seksikkäänä seikkailijana, Indiana Jonesina. Ford on tähdittänyt myös hittielokuvia Blade Runner, Air Force One, Takaa-ajettu, Working girl - tieni huipulle ja Salaisuus pinnan alla . Tänä vuonna hän esiintyy Cowboys & Aliens -filmissä.

Lahjakas komistus on saanut lukemattomia palkintoja pitkän uransa aikana ja ollut Oscar-ehdokkaana elokuvasta Peter Weirin todistaja vuonna 1985. Vuonna 1997 Empire-lehti nimesi Fordin kaikkien aikojen parhaaksi filmitähdeksi. Vuonna 2008 hänen elokuvansa olivat Yhdysvaltain tuottoisimpia.

Ford meni naimisiin näyttelijä Calista Flockhartin kanssa vuonna 2010. Hän on adoptiopoika Liam yhdessä Flockhartin kanssa. Fordilla on myös kaksi poikaa, Benjamin ja Willard, ensimmäisestä avioliitostaan Mary Marquardtin kanssa ja kaksi lasta, Malcom ja Georgia, toisen vaimonsa Melissa Mathisonin kanssa.

Katso Harrison Fordin kuvia vuosien varrelta:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja