Uskoisitko, että tämä hehkeä cheerleader on 55-vuotias? Katso!

Sharon Simmons tavoittelee cheerleading-unelmiaan vielä 55-vuotiaana. Hän päätti, että unelmiensa eteen pitää tehdä töitä. Määrätietoisella paneutumisella hän on nykyisin ansainnut maailman vanhimman cheerleaderin tittelin.

Isoäidiksikin jo tullut Sharon suunnitteli koe-esiintymisiä jo vuosikymmeniä sitten, mutta aika, raha ja perheen kasvattaminen viivästyttivät naisen suunnitelmia puolella elämällä.

– Ajattelin tätä ollessani 22-vuotias. Olin sinkkuäiti ja halusin tehdä sen, Simmons kuvailee.

Parhaillaan Simmons hakee Dallas Cowboys -jalkapallojoukkueen cheerleaderiksi. Hän on myös kirjoittanut kirjan iättömästä kuntoilusta ja on voittanut useita fitness-malli kisoja.

Kaikki on omasta asenteesta kiinni

Simmonsin elämä ei ole ollut helppoa. Hän on kotoisin köyhästä perheestä, jossa äiti teki kolmea eri työtä pystyäkseen elättämään lapsensa. Kun äiti oli jatkuvasti töissä, jäi lapsille paljon aikaa leikkiä keskenänsä ja usein he hakeutuivatkin erilaisten urheilulajien pariin.

Vaikka perheellä ei ollut varaa lähettää Sharonia urheiluseuroihin, nainen pysyi aktiivisena ja on treenannut nyt yli 35 vuotta.

– En ikinä ole antanut minkään tulla minun ja tämän tärkeän kuntoiluhetken väliin. Se on asia, jota teen itseni vuoksi. Liikunta tekee minusta paremman ihmisen ja saa minut tuntemaan itseni voittamattomaksi.

Myös fitness-kilpailija

50-vuotissyntymäpäivänänsä Simmons teki päätöksen, että hän haluaa haastaa itseänsä edelleen. Nainen päätti osallistua fitness-kilpailuun.

– Treenasin vuoden personal trainerin kanssa, söin terveellisesti ja tein hurjasti töitä oppiakseni vaikeat koreografiat. Eikä tämä ollut ainoa tavoitteeni. Tein samaan aikaan töitä kokopäiväisesti, suoritin maisterin tutkintoni ja pidin huolta perheestäni ja koirastani.

– Älä anna kenenkään koskaan asettaa itsellesi rajoja, usko itseesi. Jos et tee sitä nyt, et voi ikinä tietää mitä olisit voinut saavuttaa, Simmons kannustaa.

Lähde: http://www.thehollywoodgossip.com, http://fitnessanyage.com/

Kuvat : Splash.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja