Uskoisitko, että miljardööri asuu näin vaatimattomasti? Elon Musk on vuokralla 35 neliön pikkutalossa

Sähköautoista ja avaruuden valloittamisesta tuttu monimiljardööri Elon Musk asuu vuokralla ja paljon vaatimattomammin kuin ehkä voisi uskoa. Hänen asuntonsa on pikkutalossa, joka sijaitsee hänen omistamansa avaruusyhtiön tontilla.

Tesla- ja SpaceX-johtaja Elon Musk on tällä hetkellä Forbesin listauksen mukaan maailman kolmanneksi rikkain ihminen noin 160 miljardin euron arvoisella omaisuudellaan. Hänen asumisjärjestelyistään tätä ei välttämättä uskoisi.

Business Insiderin mukaan Musk asuu tiettävästi Boxabl-yhtiön valmistamassa Casita-pikkutalossa. Talot valmistetaan liukuhihnatyyppisesti tehtaassa, kuljetetaan kokoon taiteltuna kumipyörillä tontille ja pystytetään kuin teltta.


Casitan pinta-ala on 375 neliöjalkaa eli noin 35 neliömetriä ja sellaisen myyntihinta on 49 500 dollaria.

Vastaavia pikkukoteja jonottaa yhtiön listalla jo 47 000 halukasta ostajaa.

Innostui downshiftingista

Boxabl ei ole suoraan vahvistanut Muskin tai tämän SpaceX-yhtiön kuuluvan heidän asiakkaisiinsa, mutta esittelyvideolla yksi yhtiön perustajista kertoo istuvansa Texasin Boca Chicaan huippusalaiselle asiakkaalle pystytetyssä talossa. Videon jälkipuolella ulko-ovessa olevan kuvan sumennus jää pois ja ovessa näkyy SpaceX:n raketti.

Musk itse kertoi Twitterissä kesäkuussa asuvansa 50 000 dollarin asunnossa, jota hän vuokraa SpaceX-yhtiöltä. Asunto sijaitsee yhtiön Starbase-keskuksessa Boca Chicassa.

Miljardööri innostui viime vuonna jonkinlaisesta downshifting-toiminnasta ja laittoi myyntiin miljoonien arvoisia talojaan.

Lue myös:

    Uusimmat