Usher kiitti poikansa hengen pelastaneita

Laulaja Usher joutui kokemaan kauhun hetkiä alkuviikosta, kun hänen viisivuotias poikansa Usher V oli hukkua altaaseen.

Carlos Campos Atlantan poliisista vahvisti Huffington Post -lehdelle, että Usherin poika oli pudonnut maanantaina Usherin tädin talon altaaseen ja jäänyt jumiin altaan viemärijärjestelmään. Taloudenhoitaja ja täti olivat yrittäneet saada kädestään kiinni olevan pojan irti siinä onnistumatta. Talolla olleet työmiehet riensivät apuun. Lopulta poika saatiin pois altaasta ja hänet elvytettiin. Ambulanssin saapuessa poika oli ollut tajuissaan ja hengittänyt itse.

Usherin poika toipuu tapahtuneesta parhaillaan sairaalassa ja isä-Usher on kiittänyt poikansa pelastaneita virallisessa lausunnossaan.

– Haluan kiittää tätiäni Renaa sekä kaikkia lääkäreitä ja hoitajia, jotka ovat pitäneet pojastani huolta. Erityinen kiitos menee kahdelle miehelle. Te olitte todelliset sankarit pelastaessanne poikani hengen. Olen syvästi kiitollinen.

Usher kuvailee kiitollisena poikansa voivan jo paremmin ja toipuvan vauhdilla.

– Olen häkeltynyt kaikista niistä rukouksista, rakkaudesta ja tuesta, mitä olemme saaneet tässä tilanteessa.

Laulaja Usher on kokenut kovia viime aikoina. Hän on käynyt läpi huoltajuuskiistaa lapsistaan Usher V:stä, 5, ja Naviydista, 4, entisen vaimonsa Tameka Fosterin kanssa. Viimeisimpien raporttienmukaan Tameka olisi hakenut lastensa huoltajuutta itselleen pian tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Viime kesänä Usherin poikapuoli, Tamekan 11-vuotias poika Kile menehtyi vesiskootterionnettomuudessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat