Useat WRC-tallit Kalle Rovanperän kintereillä – manageri: "Käyty vakavia keskusteluja"

Kalle Rovanperä: Ainakin ensi vuosi ajetaan Skodalla 1:36

Rallimanageri Timo Jouhki vahvistaa MTV Sportille, että hänen suojattinsa Kalle Rovanperä on käynyt jo keskusteluja WRC-tallien kanssa.

Rovanperä, 17, on ajanut WRC2-luokassa Skodalla upeasti tällä kaudella, vaikka voittoja ei olekaan tullut. Otteet ovat herättäneet WRC-tallien mielenkiinnon.

- Ollaan kuitenkin käyty vakavia keskusteluja silläkin taholla, mutta Kallellahan on vielä paljon opittavaa MM-sarjasta, ei vähiten tietenkään luokituspuolella, vaan oppia myös sitä ympäristöä, Jouhki totesi puhelimitse.

- Skoda on varsinaisen hyvä paikka oppia asioita. Siellä ei opi pelkästään kilpailemalla, niin he ovat myös kovia testaamaan ja se auttaa myös hänen kehityksessään todella paljon.

Rovanperän sopimus Skodan kanssa kattaa myös ensi kauden, joten aikaisintaan Rovanperän kohdalla puhutaan WRC-debyytistä kaudella 2020. 

- Mitään ei kuitenkaan ole sovittu, koska meillä on tietyt ehdot Skodan sopimuksessa, millä ehdoilla hän voi päästä siitä irti ja saada esimerkiksi sopimuksen WRC-tiimin kanssa, Jouhki kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat