USA:n supertähti ei hyppinyt riemusta – "Tätä emme tulleet täältä hakemaan"

Yhdysvallat kaatoi sunnuntaina Kanadan MM-kisojen pronssiottelussa maalein 4–1. Joukkueen supertähti Johnny Gaudreau osasi arvostaa mitalia, vaikka se ei tavoitteena ollutkaan.

MAINOS

MM-mitalipelit
sunnuntaina!

Finaali Ruotsi–Sveitsi klo 21.15 C More Sport 1 ja MTV3 (studio 20.00)

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Pronssiottelun mielekkyydestä puhutaan paljon ja ehkä ihan aiheesta. Gaudreau osasi kuitenkin arvostaa saavutusta.

- Tämä maistuu hyvältä. Tämä ei tietysti ollut se mitali, mitä tulimme täältä hakemaan, mutta nyt on mukavampi lähteä kotiin pronssin kanssa, Gaudreau sanoi mitali kaulassa.


Yhdysvalloille ei jäänyt paljon aikaa valmistautua pronssipeliin. Joukkue kärsi launtaina ruman rökäletappion Ruotsia vastaan välierissä. Gaudreau sanoi suoraan, että pronssipeliin oli vaikea valmistautua henkisesti.

- Se oli todella vaikeaa. Se välieräpeli piti vain unohtaa nopeasti. Saimme uuden alun tavallaan tänään joukkueena ja saimme mahdollisuuden pelata mitalista. Tämä oli meiltä todella hyvä peli.

Gaudreau tuli mielellään MM-jäille, vaikka yksikään NHL-pelaaja ei tietenkään kauden alussa lähde tavoittelemaan paikkaa MM-kisoissa. Tavoitteet ovat muualla.

- MM-kisat eivät tietenkään olleet tämän kauden päätavoite, mutta pääsimme tänne pelaamaan mitaleista ja minulle henkilökohtaisesti tämä pronssi merkitsee paljon. Opin varmasti jotain tästäkin kokemuksesta, Gaudreau mietti.

Lue myös:

    Uusimmat