US Openissa hämmentävä katsomoepisodi huippuottelun aikana: surina alkoi kuulua, videosta hitti

Karen Hatshanov ja Nick Kyrgios kävivät tenniksen Yhdysvaltain avoimien puolivälieräottelua, kun katsomossa alkoi surista. Ja järjestyksenvalvojat ryhtyivät toimiin.

Harvinaislaatuisessa katsomoepisodissa ottelua toisella rivillä seuranneen miehen hiuksia parturoitiin. Kutrit tulivat grand slam -turnausviihdettä paikan päällä katsoessa ajelluiksi sileiksi. Tapahtuneesta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa video, josta on tullut viraali hitti.

Paljastui, että kyseessä oli YouTube-tähti JiDionin pila. Parturoinnin saanut JiDion tunnetaan kepposistaan, ja hänen suositulla YouTube-kanavallaan on 5,84 miljoonaa tilaajaa.

Järjestyksenvalvojat eivät kuitenkaan suhtautuneet hiustenajeluun katsomossa suopeasti, vaan kaksikko poistettiin katsomosta.

Yhdysvaltain tennisliiton edustaja Brendan McIntyre sanoi New York Postin mukaan, että kaksikko poistettiin katsomosta pelin häiritsemisen vuoksi.

Tulosruutu raportoi US Openin tapahtumista: Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool putosivat puolivälierissä.

Temppuja ennenkin urheilukatsomoissa

JiDion on ennenkin leikkauttanut hiuksiaan urheilukatsomossa. Maaliskuussa näin tapahtui Minnesota Timberwolvesin ja Dallas Mavericksin välisessä koripallon NBA-ottelussa.

JiDion on lisäksi saanut Wimbledonin tennisturnaukseen elinikäisen porttikiellon soitettuaan äänitorvea Novak Djokovicin ja Jannik Sinnerin välisen puolivälierän aikana heinäkuussa.

Lue myös:

    Uusimmat