Mainos

US: Myllylä ampui ilmeisesti itse talosta kuullut laukaukset

Viime tiistaina menehtyneen hiihtäjän Mika Myllylän kotona tapahtuneesta ammuskelusta on saatu lisätietoja. Uuden Suomen mukaan Myllylä ampui todennäköisesti itse hänen talostaan viime viikon lauantaina kuullut laukaukset.

Olettamusta tukee verkkojulkaisun haastattelema Myllylän kuolinsyytutkinnan johtaja Teemu Heikkinen, joka kehotti Uutta Suomea tutustumaan ampumisesta annettuun tiedotteeseen.

Poliisi tiedotti viime sunnuntaina Kokkolassa yksityisasunnossa tapahtuneesta ammuskelusta, että "poliisi meni asuntoon ja tapasi siellä asunnon omistajan humalassa. Mies myönsi ampuneensa avonaisesta takaovesta takapihalle. Mitään syytä ammuskelulle ei mies pystynyt kertomaan. Poliisi otti luvattoman aseen takavarikkoon ja toi miehen poliisivankilaan epäiltynä ampuma-aserikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta.”

Heikkinen ei vahvistanut Uudelle Suomelle, oliko kyseinen mies Mika Myllylä.

Myllylän naapuri on kuitenkin kertonut Ilta-Sanomissa, että ”luotiliivein varustautuneet poliisit hakivat ilmeisesti yksin kotonaan olleen Myllylän asunnosta ja veivät mukanaan” lauantaina sen jälkeen, kun talolta oli kuultu ammuskelua.

Poliisi ei ole aiemmin halunnut kommentoida ammuskelua. Se on ainoastaan todennut, ettei ammuskelu liittynyt millään tavoin entisen hiihtäjän kuolemaan.

(MTV3)

Lue lisää:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.