Urpo Martikainen paljastaa Pirjo Nuotion hillittömän mokan – tuntematon mies häkeltyi oudosta kysymyksestä

Upi Martikainen paljastaa Pirjo Nuotion kiusallisen mokan 2:26

Urpo Martikainen ja Pirjo Nuotio muistetaan MTV:n rakastettuna ankkuriparina, joiden lähetykset loppuivat useimmiten hyväntuuliseen huulenheittoon.

Pirjo Nuotio ja Urpo Martikainen lukivat uutisia yhdessä lähes kolme vuosikymmentä. Vuosien varrelle mahtui myös kommelluksia, joita nyt eläkepäiviään viettävät ankkurit muistavat nauraen.

Upi paljasti Huomenta Suomen lähetyksessä tänään perjantaina 21. heinäkuuta kiusallisen muiston. Monesti Nuotio päätti, minkälaisissa vaatteissa uutiset kerrotaan ja saattoi tiedustella ankkuriparinsa vaatteita jo ennen työvuoron alkua.

– Pirjo tuli töihin ja sanoi laittaneensa minulle viestin. Viestissä luki: ”Hei, mulla on tänään tummansininen satiinipusero, mitä sä panet päälle?” Hetken kuluttua puhelin oli soinut ja siellä joku ukko tiedusteli, että mitä tämä viesti oikein tarkoittaa, Martikainen tirskuu.

– Hän oli lähettänyt sen väärälle miehelle! Täysin tuntemattomalle herralle. Ukko pikkuisen ihmetteli sitä, että Pirjo Nuotio kyselee, mitä sinulla on päällä!

Entä mitkä ovat Upin ja Pirjon pysäyttävimpiä hetkiä uralla? Katso video artikkelin yläosasta.  

Lue myös:

    Uusimmat