Urheiluvaatteita esitellyt pluskokoinen malli sai törkeitä kommentteja

Nämä kuvat herättivät luonnollisesti paljon kiinnostusta – eikä kaikki siitä ollut ihailevaa.

Vaatemerkki Academy Sports and Outdoors valitsi pluskokoisen Anna O’Brienin mainostamaan vaatteitaan. Yrityksen uusi mallisto on tarkoitettu nimenomaan isokokoisille kuntoilijoille. O’Brien itsekin on taistellut löytääkseen sopivia urheiluvaatteita.

– Tämä haaste on yksi suurimpia muureja sen edessä, että pluskokoisista naisista tulisi aktiivisia, O’Brien kertoi firman Instagramissa.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

O’Brienin kuvat herättivät luonnollisesti paljon kiinnostusta – mutta kaikki siitä ei ollut ihailevaa. Hän sai myös hyvin rumia kommentteja painostaan.

– Luen näitä vihan täyttämiä, lihavuutta häpäiseviä kommentteja, ja se hämmentää minua. Tämä kirjaimellisesti mainostaa aktiiviseksi ryhtymistä/aktiivisena olemista. Yhteiskunta vaatii, että lihavat ihmiset laihduttavat, alkavat aktiivisiksi. Ja silti, kun toimimme näin, pilkataan ja loukataan. Mitä helvettiä te haluatte, Shannon White ihmetteli Instagramissa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Myös vaatevalmistajalla itsellään oli kommentti valmiina, kun miespuolinen käyttäjä kävi haukkumassa kuvia ”ällöttäviksi” ja ”lihavuutta normalisoiviksi”.

– Hei James, Academyssa uskomme oikeasti, että jokaisella naisella pitäisi olla samat mahdollisuudet nauttia urheilusta ja ulkoilmasta. Tämän seurauksena ja tulemme jatkossakin edustamaan laajaa kirjoa erilaisia kehotyyppejä.

Lopuksi yritys huomautti, että vaikka ihmisissä on eroja, kaikilla tulisi olla mahdollisuus elää aktiivisesti.  

Lähde: Boredpanda.com, Instagram

***

5:35

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja