Urheilutähden poika syntyi kuolleena – vaimo julkaisi koskettavan kuvan

Australialaisen jalkapallon pelaajan vaimo julkaisi Instagramissa liikuttavan kuvan miehestään ja pariskunnan kuolleena syntyneestä esikoispojasta. 

Yllä olevalla videolla isä kertoo, miltä lapsen kohtukuolema tuntui.

Belinda Sloane, australialaisen Adelaide Crows -joukkueen pelaajan, Rory Sloanen, vaimo on jakanut Instagramissa koskettavan isänpäiväjulkaisun pariskunnan menetettyä vastasyntyneen esikoisensa, kertoo muun muassa News.com.au-sivusto.

Isänpäivää vietettiin Australiassa 2. syyskuuta.

Lapsi syntyi kuolleena

Viime viikolla pariskunta kertoi Instagramissa, että heidän Leo-vauvansa syntyi kuolleena.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Viime viikolla sanoimme hyvästit kauniille pikkumiehellemme, Belinda kirjoitti julkaisun yhteyteen.

– Kiitos, kun teit meistä maailman ylpeimmät vanhemmat ja täytit sydämemme rakkaudella. Kanssasi viettämämme hetket ovat nyt kauniita muistoja, jotka kestävät eliniän.

Koskettava isänpäiväkuva

Viime sunnuntaina Australiassa vietettiin isänpäivää, ja Belinda jakoi Instagramiin myös toisen kuvan miehestään tuudittamassa sylissään pikku-Leoa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hyvää isänpäivää sankarillemme. Leo ja minä rakastamme sinua! nainen kirjoitti miehelleen omistetussa tekstissä.

Sympatiaa muilta urheilijoilta

Pariskuntaa kohdannut traaginen menetys on koskettanut Australian urheilupiirejä syvästi. Perheelle satelee surunvalitteluita.

Sloane ei osallistunut joukkueensa kauden viimeisen peliin, sillä hän halusi olla perheensä kanssa. Joukkuekaverit pitivätkin pelissä mustia käsivarsinauhoja osoittaakseen kunnioitusta.

Entinen pelikaveri Patrick Dangerfield muisti Sloanen perhettä koskettavalla puheella AFL Player’s Association Awards -gaalassa viime viikolla.

– Rukouksemme ovat Belindan ja Roryn ja koko heidän perheensä luona, koska tämä on hyvin surullinen uutinen, mies sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja