Urheilijatähti raivostuttaa seksikommentillaan: Liukuvoiteen käyttö on laiskuutta!

Urheilijatähden kommentti laiskan miehen petipuuhista on herättänyt pienoisen myrskyn.

Judokana, vuoden 2008 olympialaisten pronssimitalistina ja nykyään naisten vapaaottelijana tunnetun Ronda Rouseyn seksineuvo Maxim-lehdessä aiheutti melkoisen sanasodan, mutta nainen seisoo sanojensa takana.

UFC-tähti vastaili Maxim-lehden kolumnissaan lukijoille heidän esittämiinsä kysymyksiin. Tähdeltä kysyttiin muun muassa, mitä miehen ei koskaan pitäisi tehdä sängyssä. Tähän nainen vastasi, ettei liukuvoiteelle tulisi olla koskaan tarvetta, ja sen käyttö on vain laiskuutta.

"Missä kiire? Missä tulipalo?"

Jostain syystä Rouseyn seksineuvo otettiin niinkin vakavasti, että väittely aiheesta ei tunnu loppuvan millään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Um, @MaximMag – ette voi tosissanne päästä näin vaarallisia neuvoja lehteenne. SeksiopetusMOKA."

Uusimmassa UFC Embedded -jaksossa Rousey itse ottaa kantaa kiistaan. Rousey ihmettelee Maxim-jutun jälkeen julkaistuja artikkeleita liukuvoidetta käyttävien "häpeästä".

–  Ilmeisesti minä olen saattanut häpeään kaikki liukuvoidetta käyttävät naiset maailmassa, Rousey naureskelee videolla, ja toteaa, että luuli kaikkien naisten arvostavan sitä, että hän otti kantaa miesten laiskuuteen sängyssä.

Raivoa aiheuttanee myös Rouseyn keksimä uusi iskulause: "If you need the lube, you're not the dude" eli vapaasti suomennettuna "Jos tarvitset liukuvoidetta, et ole mies minulle".

– Yritän vain sanoa, että missä kiire? Missä tulipalo? Miksi liukuvoide? Minulta kysyttiin, mistä en niin välitä, ja vastasin, että pitäkää liukuvoiteet kaukana minusta, Rousey perusteli mielipidettään UFC Embedded -jaksossa.

Lähteet: Fox Sports, Maxim

Lue myös:

    Uusimmat