Uraäiti Heidi Pakarinen: Kotona annan kaiken ajan lapsille

Vuoden 2013 tangokuningatar keikkailee ja osallistuu UMK-kilpailuun. Hän myöntää, että lastenhoidon järjestäminen vaatii joskus säätöä.

Heidi Pakarisella on edessään kiireinen kevät. Hän osallistuu Uuden musiikin kilpailuun Bon Voyage. Kilpailun finaali on 28. helmikuuta.

38-vuotias laulaja kuvailee kisakappalettaan reippaaksi, nopeatempoiseksi ja retrohenkiseksi iskelmäksi. 

– Osallistuminen tuli intuition ja vahvan tunnelatauksen kautta. Näin mainoksen ja tuli mieletön fiilis osallistua, vaikka en ole ikinä ajatellut lähteväni euroviisukarsintoihin, Pakarinen kertoo.

Hän ei ole vielä ajatellut, mitä mahdollinen voitto toisi tullessaan.

– En halua asettaa itselleni kisa-asetelmaa, vaan elän hetkessä. Olisihan se jotain valtavaa ja ihan huikeata jos voitto tulisi. Olen saanut jo yhteydenottoja ja haastattelupyyntöjäkin ympäri Eurooppaa, tangokuningatar paljastaa.

Heidi Pakarisen perheeseen kuuluu vuoden 1992 tangokuningas, avopuoliso Mika Pohjonen ja kaksi tytärtä, Helmi-Emmaliina ja Hertta-Angeliina. Molemmat tytöt ovat jo kouluiässä.

– Lastenhoidossa on joskus säätäminen, mutta onneksi meillä on hyvä verkosto. Eilen piti soittaa neljä hoitajaa läpi, ja kaikilla oli menoa. Lopulta mummo ja pappa pääsivät tulemaan, Pakarinen kertoi tiistaina järjestetyssä Tangomarkkinoiden pressitilaisuudessa.

Vaikka työt pitävät tangokuningattaren välillä kiireisenä, on perhe ykkössijalla.

– Kun olen kotona, niin todella myös olen läsnä, ja annan kaiken ajan lapsille. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja