Upeat kuvat: Brittimies ajoi maailman pohjoisimmasta pubista eteläisimpään – 7 kuukautta ja lähes 40 000 kilometriä

Pubista toiseen ajavassa brittimiehessä ei sinällään ole mitään erikoista. Tarina muuttuu kuitenkin mielenkiintoiseksi siinä vaiheessa, kun tajuat, että näiden juottoloiden välillä oli lähes 40 000 kilometriä.

Ben Coombs rakastaa joko olutta, TVR-merkkisiä autoja, pitkiä roadtrippejä tai kaikkia kolmea. Brittimies keksi viime vuonna erinomaisen tavan tehdä kunniaa TVR:n 70-vuotiselle historialle: Hän päätti ajaa rakkaalla TVR Chimaerallaan maailman pohjoisimmasta pubista kaikkein eteläisimpään.

Käytännössä tämä tarkoitti matkustamista autoineen ensin Norjan Huippuvuorille, joka on maailman pohjoisin paikka, jossa on pysyvää asutusta – sekä yksi pubi.

Päätepiste maailman eteläisimmässä kaupungissa

Pohjoiselta jäämereltä Coombs jatkoi matkaansa etelään, päätyen Ruotsin ja Tanskan kautta ensin Saksaan ja sitten Ison-Britannian Southamptoniin. Briteissä Coombs lastasi autonsa ja itsensä lentokoneeseen ja lensi USA:n itärannikolle.

Matka jatkui ajamalla USA:n halki aina Kaliforniaan asti, jossa keula kääntyi jälleen kohti etelää. Päätepisteenä oli Chilen Tulimaassa sijaitseva Puerto Williamsin kaupunki, jossa sijaitsee maailman eteläisin yleisölle avoinna oleva pubi, johon Coombs saapui 12. helmikuuta.

Coombs taittoi matkaa seitsemän kuukautta ajaen noin 37 000 kilometriä yhteensä 24 eri maassa.

Katso kaikki reissukuvat Pub2Pubin Facebook-sivuilta.

***

6:15

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja