Upea yläkulmarykäisy ja Leijonat-hyökkääjän maali ratkaisuina – katso SM-liigaillan kaikki osumat

Maalikooste: HIFK - KooKoo 3:47
Videolla maalikooste ottelusta HIFK-KooKoo.

Jääkiekon SM-liiga palasi maajoukkuetauolta heti maanantaina, kun ohjelmassa oli yksi ottelu. Helsingissä IFK isännöi KooKoota, joka jatkoi syksyn vakuuttavia otteitaan. KooKoolle mukaan 5–2-vierasvoitto.

HIFK karkasi ottelussa 1–0-johtoon, kun kultakypärä Alex Broadhurst latasi avopaikasta kiekon verkkoon. Aika 1.14.

1–0:

HIFK tekee 1-0 maalin 1:13

KooKoo kuittasi ajassa 6.16. Oskari Manninen toimitti kiekon viivasta kohti maalia ja Kimi Koivisto sai mailansa väliin. Videotarkistuksen jälkeen osuma hyväksyttiin.

1–1:

Melkoinen pomppu! KooKoon 1-1-tasoitus hyväksyttiin tarkistuksen jälkeen 2:09

Hetki tästä ja KooKoo oli johdossa. HIFK:n maajoukkuepuolustaja Kasperi Kotkansalo töpeksi punapaitojen maalin takana ja Radek Koblizek oli hereillä. Varma sijoitus ylänurkkaan ja valkopaidat edelle.

1–2:

Nyt kääntyy! KooKoo tappioasemasta nopeasti johtoon Helsingin vanhassa jäähallissa 1:19

HIFK tuli tasoihin ylivoimalla, kun Kotkansalo paikkaili aiempaa virhettään. Viime viikolla Leijona-paidassa nähty puolustaja jakoi loistavan syötön, mistä Jere Innala naulasi 2–2-maalin.

2–2:

Kasperi Kotkansalolta upea alustus – Jere Innala lataa HIFK:lle tasoituksen 1:26

KooKoo siirtyi uudelleen johtoon toisen erän alkuvaiheilla, kun Peetro Seppälä karkasi läpiajoon. 21-vuotias puolustaja sijoitti kiekon komeasti ylänurkkaan.

2–3:

KooKoo tekee 2-3 maalin 1:14

Lopullinen ratkaisu alkoi muovautua kolmannessa erässä, kun KooKoon kultakypärä Heikki Liedes niittasi kauden 12. osumansa. Liedes viiletti Kotkansalon tapaan viime viikolla Leijonien paidassa Karjala-turnauksessa.

2–4:

KooKoo tekee 2-4 maalin 1:16

Ville Meskanen kaunisteli loppulukemia KooKoolle naulattuaan kiekon ylivoimalla verkkoon.