Upea suomalaismissi Nina Kallio kruunattiin kansainvälisissä kauneuskilpailuissa: "Kova työ palkitaan aina"

Vuoden 2019 Miss Helsinki -kilpailun voittaja Nina Kallio kruunattiin 2. perintöprinsessaksi Miss Tourism World-kilpailussa.

Hallitseva Miss Helsinki -kilpailun voittaja Nina Kallio kruunattiin Kroatiassa viikonloppuna järjestetyssä Miss Tourism World -kilpailussa.

Suomalaiskaunotar oli kilpailun 2. perintöprinsessa. Upea kaunotar hehkutti saavutustaan Instagram-tilillään.

– 2. perintöprinsessaksi sijoittuminen oli asia mistä en uskaltanut edes haaveilla. Taso oli kansainvälisten kisojen tapaan todella kova, tytöt olivat kaikki omien maidensa kisojen voittajia, Kallio kirjoittaa.

– Olen tehnyt täällä kaksi viikkoa töitä kirjaimellisesti yötä päivää, olo on vähän tyhjäkin nyt, mutta todella onnellinen. Kova työ palkitaan aina, muistakaa se, nainen jatkaa.

Naisen mentorina toimii Miss Helsinki -kilpailua järjestävä Rosanna Kulju, joka tiedotti Kallion menestyksestä. Kuljun mukaan kukaan suomalainen ei ole pärjännyt kilpailussa yhtä hyvin. 

– Ninan valtti on ehdottomasti pituus, uskomattoman kaunis hymy ja todella hyvä karisma. Ninan englanti on myös erittäin hyvä, melkein kuin toinen äidinkieli, Kulju tiedottaa.

Voittajaksi kruunattiin australialainen Julijana Nikolis.

 

Lue myös:

    Uusimmat