Upea morsian ja tyylikäs sulhanen – Lue uusin Häät-lehti!

Uusin HÄÄT-lehti on ilmestynyt, ja löydät siitä tärkeimmät vinkit ja ohjeet onnistuneisiin häihin. Tsekkaa kauden kauneimmat kampaukset, sormukset ja puvut, valitse häämatkakohteesi romanttisten kaupunkien kirjosta.

Vuodesta 1994 asti ilmestynyt suomalainen morsiuslehti Häät on uudistunut upeasti! Uusin numero Häät kesä–syksy 2011 on saatavana Lehtipisteistä kautta maan 16.2.2011 alkaen.

Häät-lehti on henkilökohtainen avustajasi hääjärjestelyissä

Ahmi sulhasen komeat pukuvaihtoehdot ja morsiamen herkulliset meikki- ja kampaustyylit. Tee testi: mitä kukkaa muistutat! Opi Häät-lehden ohjeiden avulla, miten tehdään tyylikkäät hääkoristeet ja kutsut helposti itse. Mitkä ovat kaason tehtävät? Lue millaisista häistä Minea Blomqvist unelmoi. Miten valitset teille sopivan kuplivan juoman onnittelumaljoihin? Uudistunut Häät-lehti pursuaa laadukasta ja hyödyllistä tietoa!

– Teetimme kattavan lukijatutkimuksen keväällä 2010, ja saadun palautteen perusteella kehitimme ulkoasua raikkaan nuorekkaaksi ja uudistimme artikkelityyppejä tämän päivän morsiusparien lukutottumuksia vastaaviksi. Lukijoiden tärkeimmiksi kokemiin aihealueisiin muotiin, hääjärjestelyihin ja häiden koristeluun panostettiin, kertoo Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki.

Häät-lehden sisällön toteutuksesta vastaavat tuottajat Kaarina Korventaka (Muoti & Kauneus ja Koristeet & Kattaus) ja Nina Pinjola (Järjestelyt & Matkat). Upean ulkoasun on suunnitellut Mirja Ruti-Marttinen, Graafinen suunnittelutoimisto Mingo.

Häät-lehti on henkilökohtainen avustajasi tärkeän päivän kynnyksellä! Tutustu uusimman numeron sisältöön tarkemmin!

Tilaa lehti kännykkäviestillä

Voit tilata uusimman lehden suoraan kotiisi kännykkäviestillä. Kirjoita viestiksi HÄÄTKESÄ ja lähetä viesti numeroon 16141.

Saat paluuviestinä vahvistuksen tilauksellesi. Tilauksen hinta on 10 euroa. Lehti lähetetään sinulle noin viikon kuluessa. Palvelu toimii Elisan, Soneran, Saunalahden, TeleFinlandin, DNA:n ja Kolumbuksen matkapuhelinliittymissä.

Seuraava numero ilmestyy lokakuussa 2011

Kun haluat lukea, mikä on uusinta uutta häissä vuonna 2012, tilaa myös kaksi seuraavaa Häät-lehden numeroa. Voit tehdä tilauksen näppärästi netissä, ja saat lehdet uunituoreina kotiisi.

Seuraavat numerot ilmestyvät lokakuussa 2011 ja helmikuussa 2012. Kahden numeron määräaikainen tilaus maksaa vain 14,60 euroa. Tilaa nyt!

Lue lisää: www.haat-lehti.fi

Artikkelin tarjoaa: Häät

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja