Unohda uskonto, exät ja politiikka – tässä on uusi kysymys, jota nettideittaillessa ei saa kysyä

Etiketti-asiantuntija paljasti Daily Mailille, mistä aiheesta nettideittaillessa ei saa puhua.

Unohda uskonto, exät ja politiikka. Etiketti-asiantuntija Myka Meier paljasti, mistä aiheesta nettideittaillessa ei saa puhua.

Samaan tapaan kuin työhaastattelussa ei kannata ensimmäiseksi tivata palkasta, mahdolliselta treffikumppanilta ei Meierin mukaan saisi keskustelun alkuvaiheessa udella tämän työpaikkaa.

– Se on kuin kysyisi ”paljonko tienaat” tai ”kuinka hyvä koulutus sinulla on”, Meier sanoo Cosmopolitan-lehdessä.

Aluksi on suotavaa puhua ihmisen taustoista ja tai sosiaalisesta elämästä. Häneltä voi kysyä esimerkiksi, mitä hän tykkää tehdä viikonloppuisin. On tärkeää muodostaa käsitys ihmisen persoonasta, sillä varsinkin nettideittailussa treffit sovitaan usein muutaman kuvan ja viestien perusteella.

Kirjailija ja "deittailun asiantuntija" India Kangin mukaan ensitreffeillä ei saa kysyä avioliitosta, lapsista, ex-kumppanista, uskonnosta tai politiikasta. Tulevaisuusaiheiset kysymykset, kuten ”haluatko naimisiin”, tulee säästää myöhempään ajankohtaan: alussa voi keskustella elokuvista, kirjoista, matkustelusta tai hauskoista aktiviteeteista.

Kangin masentavan lausunnon suuri osa treffeistä ei kuitenkaan johda mihinkään, eikä omaa elämäntarinaa siksi tarvitse vuodattaa jokaiselle vastaantulijalle

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja