Unohda swaippailu! Tämä deittiyritys etsii sinkuille seuraa kolmen minuutin PowerPoint-esityksillä

8:11
Henriikka Rönkkönen on ehkä Suomen tunnetuin sinkku. Hän kertoi Huomenta Suomessa maaliskuussa 2018, miksi kuitenkin karsastaa sinkku-sanaa. 

DateMyFriend.ppt-yrityksen idea on yksinkertainen: myy sinkkukaverisi kosijoille PowerPoint-esityksen avulla!

Haluaisitko, että ystäväsi toimii parittajanasi – ja käyttää apuna PowerPoint-esitystä? Kahden ystävyksen perustama DateMyFriend.ppt-yritys uskoo, että "kaverin myyminen" on uusi hitti, kertoo New York Post.

Kolme minuuttia aikaa löytää rakkaus

Ideana on kehua ystävän ominaisuuksia mahdollisille kosijoille deittitilaisuudessa PowerPoint-esityksen avulla. Kolmen minuutin esityksen aikana ystävä kertoo yleisölle, miksi hänen ystävästään tulisi upea kumppani. Lopussa on aikaa kysymyksille.

Bostonilaisyrityksen deitti-ideaa on jo kokeiltu käytännössä. DateMyFriend-tilaisuus on järjestetty esimerkiksi newyorkilaisbaarissa, missä ystävät "myivät" toisiaan.

Perustajat Kristen Palasick ja Venus Sanchez uskovat, että "myyntipuheen" pitäminen todella voi auttaa kumppanin etsimisessä.

– Kun ystäväsi pitää sen (esityksen), saat näyttää ihmisille erilaisen puolen itsestäsi, Palasick sanoo.

Tällaisia asioita esityksessä voi kertoa

Sanchez on esimerkinomaisesti valmistanut esityksen Palasickista; siinä Kristenin eduiksi luetaan esimerkiksi se, että hän rakastaa leipoa, hän on erinomainen koiravahti ja tekee mahtavia soittolistoja. Kristeniä kuvataan myös eläinrakkaaksi kuntosali-intoilijaksi.

Kuva deittitilaisuudesta. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Asiakkaista Katherine Paulsen itki, kun kuuli ystävänsä David McManusenin esittelyn itsestään.

– En voinut uskoa, että ystäväni oli selvästi käyttänyt niin paljon aikaa luodakseen tämän esityksen siitä, kuka – olen. Se liikutti, hän kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja