”Unelmieni täyttymys” – Nelli Matula esittelee Instagramissa suloista Papu-koiraansa: romanssihuhut käynnistyivät välittömästi

7:31
Nelli Matula vieraili Possessa

Laulaja Nelli Matula kertoo Instagram-tilillään arjestaan koiranpennun kanssa. Myös Elias Kaskinen poseeraa omalla tilillään samaisen pennun kanssa.

Laulaja Nelli Matula paljasti muutama päivä sitten Instagram-tilillään, että hänen pitkäaikainen haaveensa toteutui, kun hän sai vihdoin oman koiranpennun.

– Oon oottanu tätä päivää yli neljätoista vuotta, ja koonnut jo ennen yläasteikää gradun laajuisen tutkielman koiran kasvatuksesta, Matula hehkuttaa ja poseeraa kuvassa pentu sylissään.

– Rakas pieni karvakorva: Oot mun unelmieni täyttymys. Tervetuloa kotiin.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Kommenttikentässä Matula kertoi, että pikkuinen on rodultaan tanskalais-ruotsalainen pihakoira.

Laulaja on myöhemmin julkaissut myös Instagramin Stories -osiossa videopätkiä pentuarjestaan. Keskiviikkona julkaistuista tarinoista käy ilmi, että uuden tulokkaan nimi on Papu.

Koiranpentuun liittyvät Instagram-päivitykset pistivät liikkeelle myös romanssihuhut, sillä myös laulaja Elias Kaskinen näyttää poseeraavan saman koiranpennun kanssa omalla Instagram-tilillään julkaisemassaan kuvassa. Kaskisen kuva on julkaistu pari päivää Matulan julkaiseman kuvan jälkeen.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Tästä alkaa yhteinen elämä Papu-koiran kanssa! Ensimmäisen 24 tunnin perusteella voin todeta, että kyseessä on maailman paras koira. Rotu on tanskalais-ruotsalainen pihakoira, eli pihis! Kaskinen iloitsee kuvatekstissään.

Asiasta uutisoi ensin Seiska.

Sekä Kaskinen että Matula nähtiin Tähdet, tähdet -ohjelman neljännellä tuotantokaudella, joka huipentui Kaskisen voittoon. Seiska uutisoi laulajiin liittyvistä romanssihuhuista ensimmäisen kerran jo syksyllä 2018.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja