Unelma toteutumassa: Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia pääsevät unelmataloonsa keväällä

Ruotsin prinssi Carl Philip ja hänen vaimonsa prinsessa Sofia saavat pian unelmatalonsa Tukholman Djurgårdenista, kertoo Expressen.

Expressenin käsiinsä saama dokumentti paljastaa, että prinssin ja prinsessan unelmatalo valmistuisi maaliskuussa 2017 ja olisi tuolloin muuttovalmis.

Pariskunnan olisi siis tarkoitus muuttaa unelmataloonsa vain kuukausi ennen heidän poikansa, prinssi Alexanderin yksivuotissyntymäpäivää.

Ruotsin hovin talousasiantuntija kertoo lehdelle olevan hyvinkin mahdollista, että pari pääsee unelmataloonsa keväällä. Hän kertoo, että talossa on tehty mittavia remonttitöitä.

– Toivomme kaiken olevan selvää vuoden 2017 alussa. Tämä on prinssin omaa omaisuutta ja pari vastaa itse remontin kustannuksista, talousasiantuntija Jan Lindman kertoo Expressenissä.  

Prinssi Carl Philip peri Villa Solbackenin vuonna 1997 prinssi Bertilin kuoleman jälkeen. Tuolloin rakennuksessa asui Bertilin vaimo prinsessa Lilian, jonka kuoltua vuonna 2013 asunto on ollut tyhjillään.

Carl Philip ja prinsessa Sofia anoivat remontointilupaa Villa Solbackenille ennen kesällä 2015 juhlittuja häitään. Luvasta tuli virallinen 14 kuukautta hakemuksen jättämisen jälkeen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja