Toista lastaan odottavat Sofia ja Carl Philip asuvat evakossa – unelmahuvilan remontti edelleen kesken

Ei ole varmaa, valmistuuko remontti ennen prinssiparin toisen lapsen syntymää syksyllä.

Ruotsin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia saavat toisen lapsensa syyskuussa. Prinssiparin on määrä muuttaa Carl Philipin perimään Villa Solbackeniin, mutta seitsemän huoneen huvilan remontti on edelleen kesken, kertovat Expressen ja muut ruotsalaismediat.

Remontin piti arvioiden mukaan valmistua maaliskuussa, mutta työ on edelleen kesken ja prinssipari on joutunut asumaan tilapäisesti Drottningholmin linnan Meripaviljongissa esikoisensa, huhtikuun 19. yhden vuoden täyttävän prinssi Alexanderin kanssa.

Kuningas Kaarle XVI Kustaa ja kuningatar Silvia asuvat linnan päärakennuksessa.

– Emme vielä tiedä milloin Villa Solbackenin remontti valmistuu, talousasiantuntija Jan Lindman kommentoi Expressenille.

– Huvilaa remontoidaan edelleen. Remontin valmistuttua, Carl Philip ja Sofia alkavat sisustaa huvilaa. Meillä ei ole tarkkaa aikataulua remontin valmistumisesta, Lindman kertoo.

Lindman ei myöskään osaa sanoa, onko remontti valmis syksyyn mennessä, vaikka miehen mukaan se onkin hyvin mahdollista.

Carl Philip peri Tukholman Djurgårdenissa sijaitsevan Villa Solbackenin vuonna 1997 prinssi Bertilin kuoleman jälkeen. Bertilin vaimo prinsessa Lilian asui huvilassa kuolemaansa asti vuonna 2013. Sittemmin asunto on ollut tyhjillään.

Prinssiparin oli määrä muuttaa Villa Solbackeniin jo häiden jälkeen 2015. Huvilasta löydettiin kuitenkin asbestia.

Carl Philipin ja Sofian pikkuprinssi nimetään tänään – MTV.fi näyttää tilaisuuden suorana! 23:54

TV4: Ruotsi valmistautuu prinssihäihin 1:33

Lue myös:

    Uusimmat