UMK:n juontajavalinnat hämmentävät – Töllötuomarit: "Alkaa olla noloa..."

UMK:n juontajavalinnat hämmentävät – Töllötuomarit: "Alkaa olla noloa..." 2:51
Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen puivat tuoreessa jaksossa UMK-artisteja ja heidän show-taitojaan sekä juontajien lukumäärää ja juontojen sekavuutta.

Uuden Musiikin Kilpailun tämänvuotiset juontajat debytoivat UMK-artistien julkistustilaisuudessa keskiviikkona. MTV Uutisten Töllötuomarit hämmentyivät, sillä juontajien roolit ovat nyt hyvin sekavat.

Uuden Musiikin Kilpailun juontajiksi valittiin kolme tunnettua kasvoa: juontaja Viivi Pumpanen, artisti Benjamin Peltonen ja näyttelijä Pilvi Hämäläinen.

UMK-artistien julkistustilaisuus TV1-kanavan keskiviikkoillassa oli kuitenkin hämmentävä, sillä juontajien roolitus oli Töllötuomareiden mielestä pahasti hakusessa. 

Viivin rooli niin sanottuna pääjuontajana saa kehuja, mutta juontajia tuntuu olevan liikaa, sillä kaikki eivät saaneet puheenvuoroa.

Miksi juontajia ensinnäkin tarvitaan kolme, kun kahdella olisi hyvin pärjätty? Utula ihmettelee ja toteaa, että erityisesti Pilvi Hämäläisen rooli jäi harmillisen pieneksi.

Se alkaa olla noloa Pilvillekin, jos hän ei saa suunvuoroa.

Lähetyksen runko vaikutti jotenkin keskeneräiseltä.

Juontajilla pitäisi olla tarkemmat roolit, jotta selittyisi se, miksi siinä on kolme juontajaa, Lintunen jatkaa.

Pilvi kertoi aiemmin Huomenta Suomessa, että oli tyrkyttänyt itseään UMK-juontajan rooliin. Hänellä ei ole aiempaa kokemusta juontamisesta, mutta sitäkin enemmän suorista lähetyksistä.

– Aina ihmiset valittavat, että minkä takia pitää tyrkyttää itseään joka paikkaan. Itse olen ollut niin, että minä en kyllä tyrkytä, niin nyt kyllä tyrkytin, Hämäläinen kertoi.

– Otin yhteyttä Elias Koskimieheen, joka on koko show'n ohjaajanero, ja sanoin, että jos koekuvaatte ihmisiä juontajaksi, niin koekuvatkaa pliis minua, Hämäläinen paljasti.

Töllötuomarit pohtivat videolla myös, millainen show UMK-finaalista on tulossa ja miten kaikki artistit oikein lausutaan oikeaoppisesti. Katso tämä UMK-keskustelu yllä olevalta videolta!

Suomen viisuedustaja valitaan kaikkien aikojen suurimmassa UMK-show’ssa Tampereen Nokia Arenalla 10. helmikuuta. 

Voitosta kisaavat Sara Siipola, Jesse Markin, Sini Sabotage, Mikael Gabriel ja Nublu, Sexmane, Cyan Kicks ja Windows95man.

UMK24-biisihakuun osallistui yhteensä 419 kappaletta, joista YleX:n musiikkipäällikkö Tapio Hakasen vetämä raati valitsi seitsemän kilpailijaa UMK-show’hun. 

Töllötuomareiden uusi jakso on katsottavissa kokonaisuudessaan tästä:

Ensitreffit-pari eroaa – kommentoivat sokkipäätöstään Töllötuomareille 20:35

Jaksossa käsitellään tarkemmin kaikki tämänvuotiset UMK-artistit ja keskustellaan myös Alma Pöystin Golden Globe -ehdokkuudesta ja Ensitreffit-Matin ja Pauliinan erosta.

Lue myös:

    Uusimmat