Tässä ovat UMK:n uudet juontajat

Vieraana UMK-voittaja Käärijä: Näillä eväillä Euroviisuihin 10:30
Viime vuonna Käärijä voitti UMK-finaalin.

Ylen UMK saa tänä vuonna juontajakseen kolmikon, johon kuuluvat näyttelijä Pilvi Hämäläinen, artisti Benjamin sekä juontaja ja näyttelijä Viivi Pumpanen. UMK24-artistit julkistetaan suorassa TV-lähetyksessä 10.1.2024. 

Yle julkisti UMK:n uudet juontajat. Juontajina nähdään Pilvi Hämäläinen, Benjamin ja Viivi Pumpanen 10. helmikuuta UMK-show’ssa Nokia Arenalla.

Juontajakolmikon odotukset ovat korkealla. Ryhmä saa ensikosketuksen UMK-juontamiseen jo tammikuun 10. päivänä, kun UMK24-artistit julkistetaan suorassa TV-lähetyksessä klo 20.00–20.30. Suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi selostettua ohjelmaa voi seurata Yle TV1:ssä, Yle Areenassa sekä UMK:n Youtube-kanavalla.

Muun muassa Putous-ohjelmasta koko kansan tietoisuuteen tullut Pilvi Hämäläineneli viime kaudella vahvaa UMK- ja Käärijä-huumaa. 

UMK:sta on viime vuosina tullut todella spesiaali juttu, ja edellisen viisukevään aikaan huomasin jälleen kerran miettiväni, että olisipa siistiä olla mukana. Päätin olla uikuttamatta kotisohvalla, tarjosin itseäni juontajaksi ja koekuvauksista lähtien tunnelma on ollut katossa. Vaikka itselläni on paljon kokemusta suorista lähetyksistä, on juontajana olo uutta ja erilaista. Uskon, että tällä tiimillä tehdään yhdessä kaikkien aikojen UMK-show, Hämäläinen sanoo. 

Viime vuoden UMK-artisti Benjamin on iloinen, että on tänäkin vuonna mukana show'ssa ja tällä kertaa ilman kilpailun paineita. Juontaminen toki jännittää. 

Viime vuoden UMK oli uskomaton kokemus, ja halusin olla jollain tavalla mukana myös tänä vuonna. Koska olen syntynyt euroviisufaniksi, niin tällainen juontopesti on unelmien täyttymys! Varsinaiset juontajakokemukseni rajoittuvat ala-asteen joulujuhliin eli minulle tämä on innostava hyppy syvään päätyyn.

Juontaja ja näyttelijä ja myös musiikkiproduktioissa mukana ollut Viivi Pumpanen arvostaa UMK:ta suuren luokan spektaakkelina, jossa hän ehdottomasti haluaa olla mukana. 

On äärimmäisen magea juttu päästä rakentamaan koko perheelle suunnattua hyvän mielen show'ta. Helmikuun kilpailu on jännittävä kilpailijoille ja katsojille, joten voin vain kuvitella juontajan kutkuttavan tunteen sinä iltana. Isot hetket ovat myös sellaisia mistä oppii paljon, ja odotan tätä kokemusta myös siitä näkökulmasta. Ja toki odotan myös yhteistyötä Pilvin ja Benkun kanssa – meidän kolmikossa on erittäin positiivinen viba.

Lue myös:

    Uusimmat