Töllötuomarit paljastavat mehukkaan yksityiskohdan UMK-kulisseista – hänet nimettiin pahimmaksi haastajaksi

Töllötuomarit paljastavat mehukkaan yksityiskohdan UMK-kulisseista – hänet nimettiin pahimmaksi haastajaksi 1:48
Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen selvittivät UMK-artisteilta, kuka on heidän pahin vastustajansa tulevassa kilpailussa. Katso videolta, mitä artistit vastasivat!

MTV Uutisten Töllötuomarit selvittivät UMK-artistien julkistustilaisuudessa, kuka artisteista on kanssakilpailijoiden pahin vastustaja. Entä kenen artistin ympärillä käy suurin kuhina? Ja mikä saattaa ratkaista tämänvuotisen UMK-voittajan?

Tämänvuotiset Uuden Musiikin Kilpailu -artistit julkaistiin tänään kovan mediapöhinän ympäröimänä, ja MTV Uutisten Töllötuomarit  Katri Utula ja Katja Lintunen olivat paikan päällä julkistustilaisuudessa.

Töllötuomarit paljastavat nyt, millainen kuhina pressitilaisuuden kulisseissa kävi ja ketkä UMK-artistit nousivat selkeästi median suosikeiksi.

Mukana olevat artistit ovat Sara Siipola, Jesse Markin, Sini Sabotage, Mikael Gabriel ja Nublu, Sexmane, Cyan Kicks, Windows95man.

Eniten keskustelua herättää se, kenen tai keiden kilpakumppanin kappaleet UMK-artistit nimeävät omaksi viisusuosikeikseen. 

Kilpailijat ovat jo kuulleet toistensa kappaleet, ja heillä on selkeät mielipiteet omista suosikeistaan. Töllötuomarit paljastavat, mikä kappale nousee ylitse muiden.

Katso Töllötuomareiden kulissipaljastukset julkistustilaisuudesta yllä olevalta videolta!

Töllötuomareiden uusi jakso löytyy täältä:

Ensitreffit-pari eroaa – kommentoivat sokkipäätöstään Töllötuomareille 20:35

Jaksossa käsitellään tarkemmin kaikki tämänvuotiset UMK-artistit.

Lue myös:

    Uusimmat