Näyttelijä Pilvi Hämäläinen paljastaa kuinka päätyi UMK:n juontajaksi: "Nyt kyllä tyrkytin"

Paula Noronen ja Pilvi Hämäläinen keskellä joulukoristeluja 8:55
Katso hupaisa video! Paula Noronen ja Pilvi Hämäläinen jouluaskareiden äärellä!

Pilvi Hämäläinen nähdään Uuden Musiikin Kilpailun juontajana.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen vieraili kirjailija Paula Norosen kanssa MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa yhteisestä podcastistaan. Kaksikko kertoi tulevista suunnitelmistaan jouluaskartelun lomassa.  Hämäläisen tuorein aluevaltaus on Uuden Musiikin Kilpailun juontopesti, jota hän odottaa jännittyneenä. Hämäläinen kertoo päätyneensä UMK:n juontajaksi tyrkyttämällä itseään suoraan ohjelman ohjaajalle. 

– Aina ihmiset valittavat, että minkä takia pitää tyrkyttää itseään joka paikkaan. Itse olen ollut niin, että minä en kyllä tyrkytä, niin nyt kyllä tyrkytin, Hämäläinen vitsailee.

– Otin yhteyttä Elias Koskimieheen, joka on koko shown ohjaajanero ja sanoin, että jos koekuvaatte ihmisiä juontajaksi, niin koekuvatkaa pliis minua, Hämäläinen paljastaa.

Hämäläinen kertoo saaneensa koekuvaustilanteessa valmiit juonnot, jotka hänen piti omaksua, mutta sanoo päätyneensä erilaiseen ratkaisuun.

– Minähän kirjoitin kaiken ihan uusiksi ja horisin omia juttujani, jotka olivatkin aika onnistuneita, Hämäläinen nauraa.

Paula Noronen iloitsee tulevasta Supermarsu-kirjastaan, joka ilmestyy huhtikuussa 2024. Tuoreen kirjan lisäksi Norosen ja näyttelijä Minna Kivelän Hulluja satuja -teos tullaan näkemään Suomen Kansallisteatterin lavalla. Norosen mukaan ihmisillä on valtava tarve nauttia tarinoista.

– Itse uskon, että tarinat ei katoa minnekään ja nyt esimerkiksi äänikirjojen valtava suosio kertoo myös tarpeesta nauttia tarinoita. Äänikirjat on tuoneet myös uusia kirjojen lukijoita, Noronen iloitsee.

Hän kertoo kuitenkin olevansa huolissaan kirjojen arvonlisäverotuksesta, joka uhkaa nousta kymmenestä prosentista neljääntoista.

– Esimerkiksi norjassa ei ole ollenkaan ja monessa maassa se on kuusi. Se tulee näkymään suoraan kuluttajien kukkaroissa ja siitä olen huolissani, Jos mietitään vaikka lapsia. Onneksi meillä on kirjastot. Kirjastoja ei saa koskaan lakkauttaa, Noronen toteaa.

Millaiset joulukoristeet kaverukset askartelivat ja millainen on kaksikon tuore podcast? Katso koko haastattelu alla olevalta videolta!

Paula Noronen ja Pilvi Hämäläinen vauhdittavat omaa podcastiaan 9:48

 

Lue myös:

    Uusimmat