Mainos

Ulkomailla avioituminen kasvattaa suosiotaan

Yhä useampi britti suuntaa avioliiton satamaan ulkomailla. Matkailun ja avioitumisen yhdistäminen säästää kaiken lisäksi sievoisen summan rahaa, Female First uutisoi.

Jopa yksi kuudesta brittiparista suuntaa avioliiton satamaan ulkomailla. Vaikka matkakustannukset ovat maata vaihdettaessa suuremmat, häiden kokonaiskustannukset pysyvät silti pienempinä kuin jos häät vietettäisiin Britanniassa.

Juhlapaikka, henkilökunta ja ohjelmanumerot maksavat muualla usein vähemmän. Keskimäärin pariskunnat säästävät jopa 10 000 puntaa suuntaamalla avioliiton satamaan muualla kuin kotimaassa.

Rahaongelmat painavatkin lähinnä vieraita, jotka joutuvat miettimään, lähteäkö ulkomaille häiden takia. Keskivertovieras kuluttaa noin 2000 puntaa ulkomailla vietetyissä häissä. Rahaa palaa niin matkaan, majoitukseen, juhlavaatteisiin kuin lahjoihinkin. Kotimaassa häävieras kuluttaa vain 500 puntaa.

Useimmiten ulkomailla avioidutaan, jos vieraassa maassa asuu sukulaisia. Myös upea ilmasto ja eksoottinen ympäristö saavat monet avioitumaan kotimaan ulkopuolella.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Kuvat: Shutterstock

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja