Mainos

Uhkasakko ja siivoton piha – VU: Poliisin ampumisesta epäillyllä ja tämän naapuriveljellä raju riita

Vihdin ampumisen taustalla näyttää olevan ainakin osittain naapuririita, josta muun muassa Vihdin Uutiset kertoi reilu vuosi sitten. Poliisin ampumisesta epäillyn Jorma Nyforsin naapuri, joka on myös epäillyn veli, oli moittinut pihapiirin siivotonta kuntoa ja vaatinut paikalle tarkastuksen.

KRP:n mukaan ampuminen Vihdissä sai alkunsa eilen illalla, kun epäilty oli illalla ampunut kohti traktoria, jossa oli epäillyn naapuri ja sukulainen. Epäillyllä ampujalla oli tätä sukulaista koskeva lähestymiskielto.

Vihdin Uutiset kertoo, että epäillyn naapurina asunut veli otti kantaa pihapiirin kuntoon vastineessa, jonka hän kirjoitti kunnalle liittyen kiistoihin oman tonttinsa rakennusluvista. Veli oli itse saanut uhkasakon luvatta rakentamisesta.

Veli moittii naapurinsa pihaa kaatopaikaksi, jossa oli hänen mukaansa muun muassa, autojen ja asuntovaunujen romuja ja luvatta kaivettu tekolampi.

Vihdin Uutiset mujaan veli oli vaatinut, että hänen naapurinsa pihamaalle järjestetään ”katselmus” ja että ”tämä soitteleva naapuri” joutuu hakemaan myös lupansa.

Korjattu lehden nimi Vihdin Uutisiksi Vihdin Sanomista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.