UFC-suuruus on kuollut koronavirukseen

Yhtenä UFC-historian suurimmista ottelijoista muistettava Paul Varelans on kuollut 51-vuotiaana koronaviruksen seurauksena. Varelansin perheen lähipiiriin kuulunut henkilö on vahvistanut asian MMA Junkie -sivustolle.

Varelans oli saanut koronatartunnan joulukuussa. Yhdysvaltalainen oli kertonut Facebookissa tilansa huononemisesta, ja hänet oli vaivutettu koomaan sairaalassa Atlantassa. Varelans menehtyi kuukauden kestäneen koronataistelun jälkeen lauantaina 16. tammikuuta.

Amerikkalaista jalkapalloa nuorena pelannut Varelans debytoi vapaaotteluorganisaatio UFC:ssä vuonna 1995. Hän oli 203-senttisenä ja 140-kiloisena yksi UFC-historian suurimmista ottelijoista, joka ei kuvailujen mukaan mylleröinyt niinkään taidoillaan vaan kovuudellaan ja sydämellään.

Varelansia on luonnehdittu yhdeksi vapaaottelun pioneereista. Hän nautti 1990-luvulla perustetun UFC:n varhaisina vuosina fanien vankkumatonta suosiota.

Varelans summasi vapaaottelussa yhdeksän voittoa ja yhdeksän tappiota; UFC:ssä hänen saldonsa oli neljä voittoa ja neljä tappiota.

Varelans kilpaili myöhemmin myös ammattipainissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja